Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nela Slováková posouvá hranice studu: Před plesem se naložila do vany a vystavila zadeček

Nela Slováková: Před plesem se naložila do vany a vystavila zadeček
Zdroj: Se souhlasem Nely Slovákové
+ Dalších 10 fotografií
Provokace

Influencerka Nela Slováková (32) velmi ráda provokuje své fanoušky. Než se vydala na brněnský ples, vystavila své ukázkové pozadí ve vaně plné pěny. Na sociálních sítích vzbudila reakce nejen kvůli nahotě, ale i kvůli botám, které nestojí úplně málo. 

Nela Slováková (32) je známá tím, že se ráda chlubí svým vypracovaným zadečkem. Stud jde v tomto ohledu stranou a influncerka velmi často dráždí fanoušky odhalenými fotkami. Není to tak dávno, co nahotou provokovala na dovolené, kde si užívala dámskou jízdu. Tentokrát ale Slováková zveřejnila něco, co nenechalo chladným téměř žádného z pánů. "Vypucovat boty a jdeme na ples. Přece nepůjdu ve špinavých," perlila blondýnka u příspěvku z vany, který postovala na Instagramu.

Nahé pozadí a lodičky za měsíční plat

Při pohledu na Nelino pozadí by si přálo mnoho mužů být ve vaně s ní. Našli se ale i lidé, kterým už snímek připadal "přes čáru" a nazvali ho lacinou fotkou. "A potom ženy nadávají na muže, že je vnímáme jako objekty, a ne jako osoby, když sdílejí takové fotky," ​pustil se do Slovákové jeden ze sledujících. Mnoho lidí ocenilo Nelin nápad, ale za toto by si měla nechat spíš platit. "Bezva nápad, i tělo, ale tohle bys měla fotit profi. Přijde mi, že nám to dáváš moc lacino," pokračovaly názory na sociálních sítích.

Nejen výstavní zadeček, ale i lodičky upoutaly pozornost sledujících. Ikonické boty od Christiana Louboutina, které by si přálo nazout mnoho žen, totiž nejsou levnou záležitostí. Základní cena se pohybuje kolem 16 tisíc korun.
Provokaci si Nela neodpustila ani na samotném Plesu jako Brno, kam po koupání vyrazila. Z fotek, které nafotila agentura herminapress, je vidět, že si hvězda reality show Hotel Paradise spletla akci se šantánem. Peříčkové šaty a´ la "dobrý den, prsa ven" si mohla pro tentokrát odpustit.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy