Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nela Slováková dští síru na Emmu Smetanu: Jsi omeleta bez mozku a neměla jsi mít děti

Nela Slováková dští síru na Emmu Smetanu: Jsi omeleta bez mozku a neměla jsi mít děti
Zdroj: Se souhlasem Nely Slovákové a Jordana Haje
+ Dalších 6 fotografií
Drsný útok

Kontroverzní video, ve kterém drží Jordan Haj svou ani ne měsíční holčičku jako mrtvého králíka, nenechalo chladné ani celebrity. Nervy ujely Nele Slovákové (30), která Emminy (33) a Jordanovy (32) výchovné metody označila za debilitu.

Kontroverzní video pobouřilo

Výchovné metody hudebníka Jordana Haje nenechaly chladné ani celebrity. Kontroverzní podnikatelka Nela Slováková se rozhodla na Instagramu na něj i na Emmu Smetanu zaútočit. Zareagovala tak na video, ve kterém Jordan pochoduje s ani ne měsíční Ariel po ulici a přehazuje si ji přes rameno.

Samotná Emma situaci okomentovala s tím, že Jordan je zkušený otec a že miminku podpíral hlavičku. Fanoušci se ale opřeli i do ní, když vystavila své dítě na sluníčku. Podle lidí hází Jordan s Ariel jako s mrtvým králíkem, zatímco Emma se ji snaží pro změnu usmažit na ostrém slunci.

Nela neudržela nervy na uzdě

"Takže tohle je hromadný vzkaz pro ty, co to myslely dobře a psaly mi, ať tu Arielku ze sluníčka proboha sundám: byla na něm jen pár desítek vteřin, jinak je pochopitelně ve stínu. Nejsme blázni," vrátila rozzuřeným fanouškům úder Emma.

Jenže Nela Slováková má jasno. Rodiče jsou podle ní evidentně bez mozku. Alespoň to napsala na svoje stories. "Vy jste neměli mít děti, protože z nich díky vašemu zacházení uděláte mrzáky," napadla mladý pár.

"Měsíční miminko si přehazovat přes rameno jako hadr a dělat z něj chodícího králíka, gratuluji," rozzlobila se a dodala, že dítě, které se narodí Emmě Smetaně, je chudák. Emmu pak nazvala omeletou. A co myslíte vy? Má Nela pravdu, anebo to se svou kritikou tentokrát pořádně přepískla?

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy