Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nekonečný příběh po 38 letech: Atrejovi i císařovně je padesát, jak se změnili

Takhle dnes vypadá Noah Hathaway.
Zdroj: Profimedia/eXtra.cz- koláž
+ Dalších 7 fotografií
Změna

Jak dnes vypadají herci z legendárního fantasy filmu Nekonečný příběh? Je to přesně 38 let, co snímek boural kina. Na malém Átrejovi, královně Fantazie i zpěvákovi Limahlovi, který nazpíval úvodní song, se čas podepsal opravdu hodně. Fotky zveřejnil portál Profimedia.

Jak už eXtra.cz psalo, neexistuje snad nikdo, kdo by neviděl kultovní fantasy film Nekonečný příběh. Hlavní postavou byl malý Bastien, který se v knihovně začetl do tajemné knihy, jež mu umožnila nahlédnout do světa fantazie, kde hrdina Átrej sváděl nelehký boj o to, aby kouzelný svět zůstal takový, jaký byl doposud.

Přijedou do Čech

Mladý chlapec z národa zelenokožců Átrej prošel výraznou přeměnou. Za 38 let se změnil k nepoznání. Dlouhé tmavé vlasy vystřídaly barvy a na rukou je hlavní hrdina Noah Hathaway celý potetovaný. Noah se svou manželkou Kaylou Hathaway dokonce navštíví i Českou republiku. Vidět je můžete na Comic-Conu junior, který proběhne na Výstavišti Brno v termínu 22. a 23. října 2022. Herec se svou láskou potvrdili účast.

Zpěvák úvodního hitu z filmu Limahl se také proměnil. Stejné mu zůstaly snad jeho husté vlasy, které na něm byly vždy nejvýraznější. Píseň se znovu vyhoupla do čela žebříčků popularity, protože je ústředním tématem jedné z epizod netflixového hitu Stranger Things.

Ze všech herců je samozřejmě nejhezčí Tami Stronach, která ztvárnila postavu mladé císařovny. I v pokročilém věku je to pořádná kost. Její elegantní křehkost a půvab jí stále zůstal. Čerstvé fotky zveřejnil web Profimedia.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy