Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Největší skandály letošního roku: Tři milostné trojúhelníky, alkohol za volantem a štěstí v neštěstí

Milostné trojúhelníky a alkohol za volantem. Největší skandály letošního roku.
Zdroj: koláž eXtra.cz
+ Dalších 10 fotografií
skandály

Co by to bylo za rok, kdyby v něm nedošlo k nějakým skandálům. A že jich bylo letos v showbyznysu opravdu požehnaně. Redakce eXtra.cz vás pravidelně informovala o nejpikantnějších událostech ze soukromí celebrit. Své si roku 2022 užily zejména dámy Lela Vémola, Pavla Tomicová a Aneta Vignerová. Zálety jejich partnerů jim pořádně znepříjemnily život. Pořádný poprask způsobil také herec a bavič Václav Upír Krejčí, anebo bývalý člen kapely Lunetic Vašek Jelínek, kteří podlehli démonu alkoholu a dost na to doplatili. 

Letošní rok byl velmi bohatý na milostné trojúhelníky, které nikdy neměly spatřit světlo světa, ale bohužel v rybníčku českého showbyznsu je těžké něco utajit, zvlášť když se jedná o pořádný skandál.

Počal s milenkou

Začátkem letošního léta ohromila herečka Pavla Tomicová nejen své kolegy, ale i fanoušky svou radikální proměnou. Hvězda mnoha filmů i seriálů byla známá jako poněkud korpulentnější dáma, není proto divu, že když se zničehonic objevila ve společnosti štíhlá jako proutek, zůstali všichni stát v němém úžasu.

Pravda, proč Tomicová tak drasticky zhubla, vybublala na povrch poté, co se herečka dostavila na letní karlovarský filmový festival bez obvyklého doprovodu svého muže, herce Ondřeje Malého. Jak se ukázalo, ten už měl zcela jiné starosti. Za Pavlinými zády přivedl do jiného stavu její mladší kolegyni ze seriálu Slunečná Kristýnu Kociánovou a svou manželku prostě postavil před hotovou věc.

„Manžel Ondřej Malý jí loni těsně před Vánoci oznámil, že se stěhuje pryč. Absolutně nečekaně. Vůbec s ničím takovým nepočítala,“ sdělil eXtra.cz jeden z blízkých přátel herečky.

Druhá, nebo první?

To ovšem nebyl jediný skandál, který oblíbeným seriálem Slunečná otřásl. Téměř současně s Kociánovou odloudila zadaného tátu od rodiny i její kolegyně herečka Denisa Nesvačilová. Známá zrzka vůbec nemířila nízko, naopak klofla přímo scenáristu Slunečné Petra Kolečka, který byl tou dobou partnerem modelky Anety Vignerové, s níž má malého syna Jiříčka.

Ve chvíli, kdy to celé prasklo, ještě nikdo netušil, jak moc se celá situace zamotá a jak dlouho to bude Kolečko hrát na obě strany. Jen pár týdnů poté, co se zamilovanou Denisou oznámili, že budou tvořit oficiální pár, byl redakcí eXtra.cz načapán v jednom z pražských barů se svou původní partnerkou Anetou a podle míry polibků to vypadalo spíš na usmíření než na rozchod.

Už se zdálo, že bývalá držitelka korunky krásy ukořistila svého partnera ze spárů jiné ženy zpět. Ještě začátkem prosince v rozhovoru pro eXtra.cz mluvila o druhé šanci a těšila se, že oslaví Štědrý večer zase jako rodina. Jenže znáte to, neříkej hop, dokud nepřeskočíš. Za pár dní bylo zase všechno jinak a nerozhodný scenárista skončil opět v náruči ryšavé svůdnice. Jak nakonec tato milostná pletka, jejíž scénář napsal sám život, dopadne, se ještě uvidí. Jestli v této telenovele Petr ještě zamíchá kartami a u které z dam nakonec zakotví, se zřejmě dozvíme až v příštím roce. Ačkoli - u něj kdo ví.

Podvedená nevěsta

Další ženou, jejíž manžel si letos "odskočil" do cizí postele, a to dokonce pár dní poté, co si spolu řekli "Ano" před oltářem, je Lela Vémola, dříve Ceterová. Její muž a otec dvou jejích dětí Lili a Rockyho, MMA zápasník Karlos Vémola, totiž za jejími zády několik měsíců udržoval intimní poměr s teprve osmnáctiletou pornoherečkou Hanou Džurbanovou alias Rikou Fane.

Když se Terminátorova aférka provalila, snažil se držet hesla "zatloukat, zatloukat, zatloukat", až se nakonec jeho milenka rozhodla vystoupit sama a poskytla pro eXtra.cz otevřený rozhovor o svém milostném poměru se slavným zápasníkem.

Ačkoli se zdálo, že takovou ránu nemůže vztah Lely a Karlose přežít, ukázalo se, že vnadná playmate dokáže pro udržení rodiny udělat cokoli a Karlos si na rozdíl od Kolečka uvědomil, jak moc jsou pro něj manželka a dvě malé děti důležité.

"Samozřejmě že se mě tento případ dotýká, nemám klapky na očích a nejsem naivní blbec, ale to, že nezveřejňuji plačtivá a hysterická videa nebo komentáře, je proto, že se snažím být silná kvůli svým dětem a rodině," uvedla tehdy dvojnásobná maminka k rodinné fotografii, kterou zveřejnila na Instagramu. Zdá se, že tato aféra Karlose natolik zasáhla, že se polepšil, seká latinu a ve Vémolandu je alespoň v oblasti vztahů konečně chvíli klid.

Alkohol za volant nepatří

O tom, že alkohol je metla lidstva, se v letošním roce předvědčili hned dva pánové, jejichž tváře jsou ve světě showbyznysu dobře známé, a to herec a bavič Václav Upír Krejčí a člen prvního českého boybandu Lunetic Vašek Jelínek.

Václav Upír Krejčí unikl smrti snad jen učiněným zázrakem. Jednoho červnového nedělního večera propadl splínu a v záchvatu beznaděje utekl z domu, aby pak v nedalekém lese naboural auto tak, že skončilo v potoce. Celá situace, která mohla skončit velmi špatně, se ještě víc zkomplikovala poté, co nadýchal 2,7 promile alkoholu.

Za jeho "zkratem" prý stály problémy v manželství. „Celé to souvisí s mou situací doma. Jsem z toho špatný už fakt dlouho. Má paní má milence, je mu 74. Manželka ten vztah s ním udržovala tajně, přes poledne, nikdo o tom nevěděl, ani děti,“ řekl pro eXtra.cz Upír Krejčí.

Jelínkovo auto zabíjelo

Nehoda, jejímž byl účastníkem zpěvák Vašek Jelínek, bohužel skončila tragicky. Po cestě z koncertu Leoše Mareše mu na dálnici pod auto vběhl chodec, kterého vůz odmrštil pod vozidlo ve vedlejším pruhu. Muž byl na místě mrtvý. Vašek, který byl řidičem, podstoupil dechovou zkoušku, která opakovaně ukázala 0,4 promile.

I když si frontman kapely Lunetic ponese z nehody psychické následky možná až do konce života, nakonec při něm stálo štěstí. Výsledky rozboru krve, kterému se podrobil, byly negativní. "Vašek je aspoň očištěný a bude moci svobodněji dýchat. Dál pojedeme koncerty, kterých je nasmlouváno dost. Už jsme hráli minulý týden, a i když mu na duši nebylo nejlíp, je profík a a před fanoušky nedal na sobě vůbec nic znát, fanynky dostaly svou show," řekl eXtra.cz manažer skupiny Zdeněk Obhlídal.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy