Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejtěžší rok Moniky Bagárové: Slova o světle na konci tunelu a lásce jako trám

Monika Bagárová a Leonard Lekaj jsou nový pár.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova a čtenáře eXtra.cz/koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Těžký rok

Zpěvačka Monika Bagárová (28) prožila nezapomenutelný rok. Nejenže se rozešla s partnerem Makhmudem Muradovem (32), s nímž má dceru Ruminku, ale její rodiče se po třiceti letech společného soužití rozhodli vzít a Monika si navíc našla novou lásku, jak jako první informoval web eXtra.cz.

Na letošní rok zpěvačka Monika Bagárová jen tak nezapomene. Nejdříve se rozešla s otcem jejich dcery Ruminky, přičemž se následně dali znovu dohromady, ale nakonec se definitivně rozešli v červenci tohoto roku.

V prosinci web eXtra.cz jako první zjistil, že má zpěvačka novou lásku, a to podnikatele z Karlových Varů Leonarda Lekaje. Nemám potřebu něco tajit. Ale ani se nechci vyjadřovat nijak zvlášť detailněji, chci si nechat svůj soukromý život pro sebe. Vyhovuje nám to takhle. Jediné, co k tomu řeknu, je to, že jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si to zaslouží,“ napsala našemu redaktorovi.

Rok plný turbulencí

Do toho se navíc její rodiče po letech zasnoubili. Mamka dnes slaví 47. narozeniny. A táta ji po 30 letech společného života požádal o ruku. No, tak příští rok bude veselka,“ oznámila před pár dny na Instagramu.

Pro Bagárovou tak byl tento rok opravdu turbulentní. „Já bych řekla, že to byl možná můj nejtěžší rok. Proběhly obrovský změny v mém životě. Byl velmi, velmi smutný jednu chvíli a pak vlastně zároveň ten nejšťastnější. Jak já říkám, všechno špatný je k něčemu dobrý, a i když si v tu chvíli myslíte, že všechno skončilo a není cesta dál, tak tu odpověď získáte časem, proč to tak bylo. A já jsem ji získala právě teď,“ nechala se Bagárová slyšet pro CNN Prima NEWS.

Kromě toho jí ani nevadí vzdálenost, která mezi ní a partnerem Leem je. „Umíme si zorganizovat čas tak, abychom spolu byli. Je velmi chápavý a toho si vážím,“ prozradila.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy