Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejslavnější Češka na OnlyFans šokuje: Končím a jdu studovat medicínu, hlásí Xholakys

+ Další 4 fotografie

Valérie Holáková alias Xholakys je jedna z nejlépe placených tvůrkyň na platformě Onlyfans. Nedávno procházela těžkým obdobím a po psychické stránce na tom nebyla dobře, přemýšlela prý i o sebevraždě. Nyní se ale cítí lépe a dokonce se rozhodla, že bude lékařkou, jak sdělila eXtra.cz.

Hvězda OnlyFans Valérie Holáková alias Xholakys se netají psychickými problémy. Minulý rok mluvila na svých sociálních sítích o závislosti na prášcích a myšlenkách na sebevraždu. Dokonce se cítila být mužem a označila se za homosexuálku.

Nyní se ale cítí podle svých slov mnohem lépe. "Všechno se to zlepšilo, chodím k psychiatrovi a snažím se hlavně pracovat sama na sobě," vysvětlila, jak je na tom.

Valérie je stále převážně na platformě OnlyFans, ale do tří let už tam prý skončí. "Do tří let bych chtěla skončit a budu studovat od října medicínu," prozradila. "Chtěla bych se pak zaměřit asi na neurologii," dodala Xholakys.

Po finanční stránce se Valérii na platformě daří velice dobře, o její finance se však starají rodiče. "Rodiče investují a starají se mi o peníze," vysvětlila. Na OnlyFans stráví Xholakys přes den spoustu hodin. Prozradila i to, že prý ji nic, co jí kdo na paltformě pošle, již nevyvede z míry.

Bývalý přítel

Bývalý přítel Valérie je streamer Daniel Suchomel, který si ji prý nedávno odstranil z Instagramu. Našel si totiž novou přítelkyni a ta na Xholakys žárlí. "My jsme měly teď nedávno opravdu velký hrot s jeho novou přítelkyní na sociálních sítích," vysvětlila. I přesto jim ale Valérie nepřeje nic zlého. "Já jim ve vztahu přeju," dodala.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy