Nejšílenější blafy české kuchyně: Je libo dušeného králíka s mozzarellou?
Vůbec se nedivíme, že se České republice říká odpaďák Evropy. Tady máte důkaz, že našim lidem je úplně jedno, co si do té pusinky strkají.
Minule jsme psali o deseti nejodpornějších jídlech z českých domácností a pro velký úspěch vám přinášíme druhý díl. Všechny úlovky jsou z facebookové skupiny "Gastropeklo", kde lidé přispívají nejodpornějšími blafy české kuchyně.
Nejhorší na Češích je, že se vždycky snaží typické exotické jídlo předělat na "českou klasiku". Zpravidla to dopadá katastrofou. Třeba jako "levné suši po česku", které můžete vidět v galerii.
Další věc, z níž se nám zvedá žaludek, je rozhodně bramborová kaše s majonézou. Můžete nám někdo vysvětlit, jak takovou sebevražednou kombinaci mohl vůbec někdo vymyslet? Jestli to náhodu nebyl Babica...