Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejlepší momenty ze StarDance: Doják Ivy Kubelkové, uplakané dcery i vtipné komentáře porotců

Nejlepší momenty ze sobotního StarDance.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem ČT
+ Dalších 48 fotografií
Nejlepší momenty

O nejlepší moment ze sobotního StarDance se postarala modelka Iva Kubelková (46), která v soutěži tentýž večer skončila. Měla ale velice dojemný proslov, po kterém se rozplakaly obě její dcery, které svou maminku podporovaly od začátku taneční show. Co dalšího se v tento večer stalo, se dozvíte níže v článku. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Dojemný proslov

Iva Kubelková a její taneční partner Martin Prágr skončili ve StarDance na čtvrtém, bramborovém místě. V sobotu se museli rozloučit jak se svými kolegy, tak i s diváky. Kubelková překvapila dojemným proslovem a dozajista to byl nejemotivnější výstup večera.


„Já tady nemůžu říci nic jiného než velké děkuji, a to na mnoho stran. Jsem ráda, že jsem mohla být součástí tohohle krásného projektu, který spojuje. Jsem přesvědčena o tom, že je to něco, co lidi dokáže obrovsky spojit. Poznala jsem, že mám obrovskou podporu ve své rodině, a jakou lásku mi projevovaly moje děti v té dřině a utrpení, to si budu pamatovat do smrti,“ řekla Iva Kubelková na konci přímého přenosu. A její dcery, Natálie a Karolína, neudržely oči suché.

Vysoké a vtipné hodnocení

Dalším hezkým momentem sobotního večera bylo bodování obávaných porotců. Když přišlo na druhé kolo, kdy všechny čtyři zbylé páry musely zatančit další tanec, se v hodnocení objevily dokonce desítky. Asi není překvapením, že se o nejlepší výkony večera postarali Eva Adamczyková a Jakub Mazůch. Ti si vysloužili nejvyšší počet bodů za tanec waltz.

Rozhovor s Ivou Kubelkovou:


Do třetice všeho dobrého diváky pobavily komentáře od Tatiany Drexler a Richarda Genzera, kteří hodnotili tanec Ivy Kubelkové a Martina Prágra, a to paso doble. „Za mě to byl takový trabant. Dobré, ale nebylo to porsche,“ řekla se smíchem Drexler. „Sníst se to dalo, ale domácí vývar to nebyl,“ vtipkoval zase Genzer. Na více fotek se můžete podívat v naší galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

StarDance 2023

Dvanáctá řada StarDance …když hvězdy tančí odstartovala v České televizi v sobotu 14. října 2023. Na parketu poměřilo své taneční schopnosti deset osobností. Finále StarDance 2023 se uskutečnilo v sobotu 16. prosince 2023.

StarDance 2023 - soutěžící, finále

Související články

Další články

Nejnovější kauzy