Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejkrásnější fotbalová moderátorka? Tuhle italskou krásku opečovává slavný turecký hřebec

EURO 2021: Diletta Leotta je nejkrásnější fotbalová moderátorka
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
galerie

Italská kráska Diletta Leotta (29) je pravděpodobně nejznámější evropskou fotbalovou moderárkou, logicky tak nemůže chybět ani na zápasech EURA 2021. Diváci ji ale tentokrát nespatří v její typické roli s mikrofonem v ruce, místo toho se objevuje jako fanoušek na tribuně. Společně se svou láskou, uhrančivým Turkem Canem Yamanem (31), tak například fandila během zápasu Turecka s Itálií.

K fotbalu odjakživa patří krásné ženy, které fandí svým miláčkům na tribunách. Italku Dilettu Leottu ale mezi fanoušky potkáte jen zřídka. Většinou je na fotbalových zápasech k vidění přímo na hřišti, ne snad jako rozhodčí, ale jako moderátorka sportovní stanice DAZN.

Pod tou Leotta komentuje zápasy italské nejvyšší soutěže Serie A, kde se moderátorka těší velké popularitě mezi fotbalovými fanoušky. Ti by ji jistě chtěli i na mistrovství Evropy, ale mají smůlu. Leotta mezinárodní turnaje nekomentuje. I tak ale byla k vidění hned v úvodním duelu šampionátu, kdy se utkala Itálie s Tureckem.

Leotta pouze vyměnila mikrofon za tribunu a podporovala svou rodnou zemi spolu s ostatními fanoušky. Po boku jí přitom stál i turecký hřebec Can Yaman, který naopak podporoval reprezentanty ze Středního východu. Společně se nechali vyfotit, jak pózují se šálou, kdy na jedné půlce byla italská vlajka a na druhé turecká. Rivalita tak u hvězdného páru šla stranou.

Fanoušci ji zbožňují

Italská sportovní moderátorka je mimo jiné celebritou na sociálních sítích. Leottu sleduje na Instagramu 6,4 milionu fanoušků, což je desetina všech obyvatel v Itálii. A není se čemu divit, vždyť blondýnka oplývá kromě moderátorských schopností i oslnivou krásou.

Pohledná moderátorka by tak z fleku mohla dělat modelku. Sama se ale soutěží krásy nikdy neúčastnila. Například Miss Italia v roce 2018 pouze spolumoderovala. Od té doby se ale věnuje především komentování fotbalu. Ačkoliv se před kamerou neobjeví na mistrovství Evropy, fanoušci alespoň mohou doufat, že na ni narazí na tribuně při dalších zápasech Itálie.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy