Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejkrásnější česká policistka zbořila internet. Žhavá blondýnka odzbrojila fanoušky originálním videem

Kristina Alexandra Hrbková je sexy.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Instagram Kristiny Alexandry Hrbkové
+ Dalších 7 fotografií
sexy policistka

Kristina Alexandra Hrbková je především známá pod přezdívkou Samuelitka. Patří k nejžhavějším policistkám v Česku a na sociálních sítích má dohromady přes 10 tisíc sledujících. Do povědomí se dostala díky svému videu na TikToku, kde myje zrcadlo čistícím prostředkem.

Kristina Alexandra Hrbková patří k nejkrásnějším policistkám České republiky. Je úspěšná jak ve své kariéře, tak i na sociálních sítích, kde získala respekt díky videu se zrcadlem.

Mladá policistka se totiž natočila, jak stříká čistící prostředek na zrcadlo, k tomu ale přidala zvuk výstřelů ze zbraně. Video tedy působí tak, jako by střílela z pistole na zrcadlo. Příspěvek zhlédl už skoro milion fanoušků a Kristina se dostala na výsluní popularity. Úspěšná je i ve své práci, kde se jí s parťákem podařilo chytit nebezpečného řidiče. Reportáž z policejní honičky sdílela na Instagramu.


Pro pány máme ale smutnou zprávu, tato představitelka zákona je již zadaná. Minulý rok v červnu se dokonce zasnoubila. Její partner Martin je nadšenec do aut a fotbalu. Také se věnuje boxu a thai boxu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy