Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejkrásnější česká lékárnice Jana Doleželová: Jak vychází s otcem dcerky a co řekla o vztahu s miliardářem

+ Dalších 9 fotografií

Bývalá Miss Jana Doleželová (41) si mateřství užívá a netají se tím, jaké má štěstí, že se jí narodila holčička. Její dcera Verunka, která je prý veliká parádnice, nedávno oslavila páté narozeniny. Známá modelka sice neměla na životní partnery zrovna štěstí, v rozhovoru pro eXtra.cz si ale svého bývalého snoubence nemohla vynachválit. Zdá se, že podnikatel David Trunda je skvělý otec, na kterého se lze spolehnout. 

Vychází spolu

Nejkrásnější česká lékárnice Jana Doleželová nedávno oslavila své jednačtyřicáté narozeniny, které má jen o několik dní později než její dcera Veronika, která je již pětiletou slečnou. "Myslím si, že dneska už jsou důležitější ty dětské narozeniny," řekla Jana se smíchem. Bývalá vítězka Miss České republiky pro rok 2004 navíc prozradila, že zatímco ona narozeniny slavila v kruhu svých nejbližších, narozeninová party její dcery trvala tři dny. "Měla program pro děti, každý den trošku jiný," uvedla Doleželová a prozradila, že obě dostaly to, co si přály.

S tatínkem malé Veroniky, podnikatelem Davidem Trundou, to Janě bohužel nevyšlo, naštěstí prý ale mají dobrý vztah. "My se na všem dohodneme, vycházíme si vstříc ohledně hlídání, takže my máme velmi přátelský vztah a v tomhle si myslím, že je všechno v pořádku," prozradila Doleželová v rozhovoru pro eXtra.cz, který proběhl na Slovensku v prostorách krásného hotelu Akvamarín Bešeňová, kam si známá modelka jezdí užívat vodních radovánek i rozmanitých wellness procedur.

"Dceru mám ve své péči, ale tatínek ji má každý druhý víkend, středeční odpoledne, prázdniny půl na půl a jsme otevření i různým úpravám, když je potřeba nějak flexibilně reagovat. Myslím si, že je spokojenost na obou stranách," řekla známá kráska, která se se svým expartnerem dokáže na všem dohodnout.

Malá parádnice

Od rozchodu s bývalým snoubencem sice uběhly již dva roky, žádný nový vztah ale Jana nepotvrdila, ba naopak všechny spekulace o vztahu miliardářem, o kterém informoval server Expres, rezolutně odmítá. "Já se k tomu vůbec nevyjadřuju, protože si myslím, že to diváka vůbec nemůže zajímat," nedala prostor k dalším spekulacím.

Bývalá modelka si mateřství užívá a prozradila, že její dcera je typická holčička. "Je to šatičkový typ, ráda se zdobí, má takovou přihrádku, kam si sama chodí pro ty svoje náramečky, a já si myslím, že to je pro maminku dar, když má holčičku, která je taková," prozradila Jana pyšně. "Samozřejmě rošťáci kluci jsou taky parádní, ale ta jedna holčička v životě, to je hezké," dodala se šťastným úsměvem.

Dcera Jany Doleželové je dokonce taková parádnice, že už si prý brousí drápky na maminčiny lodičky. "Chodí do mého botníku, obouvá si ty vysoké podpatky a chodí v tom po domě," řekla Jana, která jako správná maminka trne, aby se Verunce, která jí prý "krade" boty a kabelky, nestala žádná nehoda.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy