Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejhorší outfity z Varů: Plážová Třeštíková, Holubová v podvazcích a Čvančarová v modré plachtě

Nejhorší outfity z Varů.
Zdroj: Profimedia, Renata Bušková/eXtra.cz/koláž eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
Módní policie

Filmový festival v Karlových Varech se nezadržitelně blíží a všichni jsou napnutí, kdo se objeví na červeném koberci a co si vezme na sebe. Móda je totiž důležitým aspektem tohoto festivalu a celebrity by na ni měly klást obzvlášť veliký důraz. Ne vždy tomu tak je. V uplynulých letech zvolilo mnoho celebrit cestu módního nevkusu, o čemž se můžete přesvědčit v galerii.

S červeným kobercem na filmovém festivalu v Karlových Varech se pojí diktovaný dress code, který by neměl být opomenut. Ne všichni se ho ale drží a častěji sázejí „na vlastní oko“. Což, jak se ostatně můžete sami přesvědčit v galerii, opravdu není vždy výhra.

Móda se sice v České republice díky technologiím a turismu proměňuje a stává lepší, ale stále je ještě cítit vliv čtyřicetileté vlády komunistů, kvůli nimž nebylo v Česku možné obstarat si takové množství oblečení jako v západních zemích. Plno lidí i v dnešní době působí, jako kdyby se báli odvázat a vyniknout z davu v hezkých modelech, což je mnohokrát patrné i na červeném koberci, který je právě k přímé okázalosti uzpůsoben.

Úděsný outfit Třeštíkové

Ne vždy se však okázalost povede, je totiž důležité zůstat vkusný. Jeden z nejzvláštnějších outfitů předvedla v uplynulých letech na červeném koberci ve Varech herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová. Ta si na sebe v roce 2014 vzala podivné šaty do zvonu od návrhářky Jany Berg. Pokus o eleganci se tak náhle proměnil v módní peklo. Mělo to sice nápad, ale provedení, materiál i barva působily velmi zvláštně. Informaci o tom přinesl tehdy web super.cz.

Minulý rok vzbudila poprask spisovatelka Radka Třeštíková. Na slavnostní zahájení festivalu totiž oblékla bílý top odhalující břicho, do boků posazenou dlouhou sukni působící retro dojmem a růžovou kabelku s volánky. Naprosto nesouvisle pak přidala černé boty na podpatku a černý choker. Rozhodně se tak jednalo o jeden z nejtragičtějších a nejméně elegantních outfitů za poslední roky, jak již redakce eXtra.cz, která byla na místě, informovala.

Čvančarová v modré plachtě

Předminulý rok zase všechny přítomné ohromila herečka Jitka Čvančarová. Té se povedlo lidi rozdělit na dva tábory, jedni její nabíranou modrou róbu milují, jiní nesnášejí. Šaty jsou samy o sobě nádherné a na drobnější postavě by vypadaly vskutku princeznovsky. Vzhledem k tomu, že je však Jitka Čvančarová korpulentnější postavy, měla zvolit střih, který by ji zbytečně opticky nerozšiřoval.

Všechny přítomné šokovala také herečka Eva Holubová, která si na Möet party v roce 2016 oblékla šaty, pod nimiž schovávala černé podvazky. Nejednalo by se o nic skandálního, pokud by si herečka nevyhrnovala sukni až k rozkroku a neukazovala podvazky i své nohy všem na odiv. V určitém věku soudnost rozhodně neuškodí.

Na další outfity se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy