Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejdrsnější zápas v Clash of the Stars? Do klece míří profík Tadeáš Růžička plný nenávisti

+ Další 4 fotografie

Čeká nás nejbrutálnější zápas v Clash of the Stars? Nenáviděný influencer Tadeáš Veselý se v kleci utká s českým špičkovým zápasníkem Tadeášem “Mawarem” Růžičkou, králem Oktagon Underground a mistrem světa v thajském boxu. Lidé souboj zřejmě i výstižně nazývají veřejnou popravou. Co za vzájemnou nenávistí stojí a proč si jde profi bijec pro skalp amatéra? Růžička se o tom rozpovídal v rozhovoru pro eXtra.cz. 

Na pátém galavečeru organizace Clash of the Stars se uskuteční dosud vůbec nejbrutálnější zápas, jaký kdy fanoušci COTS zažili. Promotéři totiž na tiskové konferenci oznámili souboj Tadeáše Růžičky proti Tadeáši Veselému a někteří lidé duel nazývají dokonce veřejnou popravou.

Predikce zápasu? Fanoušci si jsou jistí, že bitva nebude trvat déle než několik vteřin. Růžička, jenž si nechává přezdívat Mawar, totiž patří mezi naprosté špičky české bojové scény, pyšní se nálepkou "král Oktagon Underground" a je držitelem několika prestižních titulů, jak mapuje fightlive.cz. Oproti tomu Veselý je amatér, který zápasil pouze třikrát v Clashi, kde si připsal dvě porážky.

Profík versus úplný amatér

Zápas je vypsán na tři kola s tím, že první dvě kola mají tři minuty a to třetí je neomezené, takže skončí až ve chvíli, kdy jeden padne. Ačkoli lidé očekávají velmi rychle ukončený souboj, Veselý věří, že se tak nestane. "Hele, co kdybychom si dali pravidlo, že z mojí strany nemůže zápas skončit odklepáním? Beru to jako chlap. Jdu tam udělat zápas. Nebudu jak močka, která to odklepe. Dáme to tedy tak, že nemohu odklepat,“ navrhl sám Veselý během tiskovky, čímž si dost možná podepsal ortel. Mawar totiž jasně souhlasil. "Jo, to jsem chtěl mít ve smlouvě a v pravidlech. Jedině souhlasím. Buď chlap a udělej to takhle,“ odvětil.

Speciálně upravené podmínky

Aby byl souboj co nejvíce vyrovnaný, zápas má speciálně upravená pravidla. Zatímco Veselý může plně využívat techniky MMA, Mawar půjde do zápasu s velkými rukavicemi, bez možnosti kopat a aktivně wrestlit. "Jdeme v disciplíně, která ještě nikdy neproběhla. Já budu mít 20tky rukavice obrovský a můj soupeř bude mít MMA rukavičky. Já budu moct jenom boxovat, on může všechno," rozpovídal se Růžička pro eXtra.cz.

Za zápasem Mawar versus Veselý stojí osobní spor a vzájemná nenávist. "Nechci ho ukončit rychle. Chci mu ublížit. Nesnáším ho. Začal na internetu dělat až tak strašnou ostudu, navíc jeho jméno spojují se mnou, extrémně mi to vadí. Budu jeho kosa na kámen," dodal. Jaké jsou reakce jeho okolí a co ho jako profesionála přivedlo ke Clash of the Stars? I o tom se rozpovídal, jak si můžete přehrát v náhledovém videu.

Mawar chce doručit přání fanoušků

Tadeáš Veselý patří kvůli svému kontroverznímu vystupování mezi vůbec nejvíce nenáviděné influencery u nás. To se jasně ukázalo i právě na zmíněné tiskovce. Když šel na podium, diváci po něm házeli jídlo, pití a zkrátka vše, co měli po ruce. Údajně i sperma v kelímku. Dav ho navíc "přivítal" bouřlivým pokřikem "Tlustá svině!" "Ublížím mu za vás za všechny," slíbil Růžička.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy