Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejbizarnější outfity z růžové premiéry: Myslivcová jako těhotný marshmallow, Fišerová jako Barbie v důchodu

Nejbizarnější outfity na Barbie.
Zdroj: Herminapress, koláž eXtra.cz
+ Dalších 19 fotografií
Módní policie

Česko zažilo zřejmě nejrůžovější premiéru. V úterý se v CineStaru na Andělu uskutečnila novinářská projekce a party očekávaného snímku Barbie, v němž hlavní role ztvárnili Margot Robbie a Ryan Gosling. Dress code celé akce byl jasný: růžová. Na premiéře nechyběla ani redakce eXtra.cz, která ohodnotila, co měly přítomné hvězdy na sobě.

Premiéra filmu Barbie se nesla v růžovém duchu. Aby také ne, když to samotný dress code vyžadoval, a většina hvězd se tohoto pravidla držela. Ne všichni však oslnili, spíš naopak, v kině některé celebrity doslova šokovaly svými outfity.

Jeden z nejbizarnějších outfitů celého večera vynesla influencerka Dominika Myslivcová (28). Ta totiž oblékla dvoudílný set složený z fuchsiové podprsenky a dlouhé tylové sukně a vystavila tak na odiv své těhotenské bříško. Není nic špatného na tom ukázat těhotenství, ovšem určitě by se to dalo udělat mnohem elegantnějším a jemnějším způsobem, než jaký zvolila Dominika. Tohle byl bohužel módní průšvih, což je zrovna v případě jindy elegantní Dominiky škoda.

Svým outfitem nezaujala ani účastnice Survivoru Barbora Mlejnková (31), přítelkyně Veronicy Biasiol (24). Na sobě měla růžové riflové kraťasy, tílko, tenisky Nike a také džínovou bundu. Barbora však vypadala, že místo na premiéru zamířila na tenisové utkání. Růžová k ní bohužel vůbec nejde, a to ještě v kombinaci s jejím sportovním stylem.

Sharlota v latexu

Raperka Sharlota (26) ráda provokuje a rozhodně se nebojí jít proti proudu. Na sobě měla roztomilé korzetové šaty v barvě baby blue a ty doplnila o růžovou kabelku, stejně barevný baret a vysoké upnuté kozačky latexového materiálu. Bylo vidět, že jí doslova škrtí stehna, a výběr bot nebyl nejvhodnější nápad. Kdyby zvolila jinou variantu, ať už boty na platformě nebo lodičky, určitě by udělala lépe. Zbytek outfitu totiž vypadal skvěle.

Nijak výrazně nezaujala ani herečka Barbora Fišerová (45). Saténové šaty bez ramínek působí nemoderním dojmem a zcela nesouvisle je doladila o masivní náhrdelník a také masivní boty na platformě. Za nás tohle rozhodně ne, ovšem body má herečka za dodržení dress codu.

Kdo všechno na nejrůžovější premiéru dorazil, na to se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy