Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Necudné hvězdy na žhavé módní přehlídce: Zorka Hejdová ukázala výstřih, Pavlovčinová přišla skoro nahá

Módní policie z představení kolekce Mugler a H&M.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
Móda

Moderátorka Zorka Hejdová (32) ví, jak zaujmout. Na představení nové kolekce značek H&M a Mugler oblékla velmi výrazný oděv. Krátké šaty měly extrémně hluboký výstřih, a proto ani není divu, že většina přítomných koukala hlavně tam. Extravagantní kousky z nové kolekce však vynesly i další hvězdy, na což se můžete podívat v galerii. Redakce eXtra.cz byla na místě.

Extravagantní módní značka Mugler se spojila s řetězcem H&M a společně vytvořily velmi excentrickou kolekci. Tu předvedly v Praze, kde nechyběla ani spousta celebrit. A právě pozvané hvězdy oblékly kousky z nově uvedené kolekce. Některé modely byly pořádně odvážné.

Zřejmě ten nejodvážnější vynesla moderátorka Zorka Hejdová, která oblékla černé šaty z nové kolaborace. Nejenže byly ultra krátké, ale měly také velmi hluboký výstřih, který moderátorka dala všem na odiv. Dramatická róba svým střihem vytvářela Zorce postavu ve tvaru přesýpacích hodin.

Pavlovčinová v průhledných šatech

Další odvážný model vytáhla návrhářka Vanda Janda, která oblékla overal z kolaborace Mugler a H&M. Body bylo poloprůhledné a zakrývalo jen to nejnutnější, nutno však dodat, že Vanda Janda má perfektní postavu, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Extravagantní look ještě podtrhovalo dramatické líčení a účes.

Ani herečka Radka Pavlovčinová se toho nebála a na sobě měla zcela průsvitné šaty z jemného materiálu, pod něž si vzala černé kalhotky a černou podprsenku. ​Přes šaty ještě přehodila cropnuté sako a vypadala skvěle. Šaty i černé sandálky na podpatku hezky zvýrazňovaly její dlouhé nohy.

Na další fotografie z akce, kde nechyběla redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy