Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nechala prince Harryho na holičkách: Meghan se zřejmě nezúčastní odhalení sochy na počest Diany!

Meghan Markle se raduje.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Královská rodina

Zdá se, že manželka prince Harryho (36) Meghan Markle (39) do Velké Británie jen tak nedorazí. A to ani kvůli oslavě nedožitých 60. narozenin zesnulé tchyně princezny Diany (†36). Meghanina novorozená dcera Lilibet totiž vyžaduje spoustu času a péče, proto za odloučenou rodinou do Británie bude muset Harry znovu odcestovat sám. 

Tragicky zesnulá princezna Diana by 1. července oslavila 60. narozeniny. U příležitosti jubilejního výročí mají princ William (38) s Harrym již dlouhou dobu v plánu odkrýt matčinu sochu v zahradách Sunken Garden u britského Kensingtonského paláce. Tato akce měla sloužit i jako rodinná sešlost, kde by si členové britské královské rodiny mohli mezi sebou vše vyříkat. 

Expert na královskou rodinu Phil Dampier uvedl, že manželce prince Harryho a novopečené mamince Meghan Markle není momentálně cestování dvakrát po chuti. „Předpokládám, že Meghan teď nějakou dobu neuvidíme. U monarchů a Britů není zrovna oblíbená, proto se domnívám, že bude chtít zůstat v Kalifornii a pečovat o své dvě malé děti,“ řekl webu The Sun Dampier.

V Americe je jí dobře

Podle něj je narození dcerky Lilibet skvělou výmluvou k tomu, aby na slavnostní odhalení sochy nedorazila. Je to již více jak rok a půl, co naposledy vstoupila na britskou půdu a jak se zdá, zatím nemá v plánu se z Ameriky vracet. Bude to působit jako další kritika královské rodiny a pravděpodobně se zařadí na konec dlouhého seznamu domnělých prohřešků,“ dodal Dampier.

Svou dcerku porodila Meghan dne 4. června a veřejnost se o jejím narození dozvěděla o dva dny později. Kromě jména a váhy o ní ale zatím veřejnost nic jiného neví.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy