Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nečekaný úraz Adamczykové: Její taneční partner Jakub Mazůch jí vykloubil rameno

+ Dalších 11 fotografií

Slavná česká olympionička Eva Adamczyková, rozená Samková, a tanečník Jakub Mazůch se stali nejen miláčky televizních diváků, ale i přísné poroty třetího kola oblíbené taneční show StarDance. V rozhovoru pro eXtra.cz Eva přiznala, jaká stará zranění ji v tanci omezují a k jakému nečekanému úrazu došlo během jednoho z tréninků. 

Miláčci publika

Snowboardistka Eva Adamczyková a její profesionální taneční partner Jakub Mazůch si jako svůj soutěžní tanec třetího kola soutěže StarDance vybrali rumbu na píseň Tělo zpěvačky Ewy Farne. Evidentně to byl skvělý tah, doslova ovládli parket a od porotců si vysloužili dvě desítky a jednu devítku, čímž se stali nejlépe hodnoceným tanečním párem večera.

"To bylo nad očekávání, já jsem teda Evče psal do takových připomínek, ať si to užije, a kdyby byla jedna devítka, zůstal jsem nohama na zemi, tak by to bylo úplně super, ale desítku jsme nečekali vůbec," řekl eXtra.cz vysmátý Jakub Mazůch. "Samozřejmě jsem byla nadšená. Já jsem z toho měla super pocit, když jsme dotancovali. Myslím, že jsme si oba oddechli a že to bylo skvělý, ale zrovna desítky jsem nečekala, takže je to samozřejmě úplně skvělý," doplnila známého tanečníka sportovkyně.

Ještě předtím, než se Adamczyková vůbec pustila do prvních náročných tréninků, bála se podpatků a o tom, jestli má, nebo nemá taneční nadání prý příliš nepřemýšlela. "Já jsem sice jako dítě tancovala, ale úplně něco jiného. Nejvíc jsem se bála toho, že při tanci musíte nějak stát, vyzařovat nějakou ženskost a je to úplně něco jinýho než disco show, co jsem tancovala," přiznala slavná olympionička. "Samozřejmě jsem musela trošku ladit podpatky a snižovat podpatky, ale moc si to užívám. Nečekala jsem, že to bude takhle dobrý, když člověk pozoruje StarDance jenom v televizi, takže celý tento zážitek zatím předčil moje očekávání," dodala Eva.


Nečekaný úraz Adamczykové

I přesto, že na televizní obrazovce by si toho divák jen stěží všiml, Adamczyková přiznala, že po všech svých zraněních cítí určité pohybové limity. "Určitě ty kotníky jsou takový tužší a někdy moc pevný, tak tam je to trošku limitační a trošku ramena musíme řešit, nemůžeme dělat všechny možný zvedačky a občas nějaký rotace, tak to já už cítím, kdy s těma ramenama nejsem úplně v pohodě," svěřila se snowboardistka, jejíž červené aplikace kostýmu poukazovaly na všechna místa, která měla za svou sportovní kariéru zraněná.

Problém s Evinými rameny si zažil i Mazůch. "Bylo vtipné, že mě o tom Evča až tak neinformovala, protože pro ni je to samozřejmost, že má vypadávající ramena, kolena kotník a tak dále, takže jsem jednou trošku zabral a vypadlo rameno," smál se tanečník, pro kterého to byla zcela nová zkušenost. Naštěstí si ale Eva umí v takové situaci poradit, a tak nebylo potřeba, aby jí musel Kuba rameno nahodit sám. "Ty ramena jsou tak volný, že to naskočí samo naštěstí," řekla se smíchem manželka herce Marka Adamczyka, který tvoří v soutěži pár s tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou.

Naštěstí kvůli Evinu tanečnímu úspěchu nevznikají mezi manželi žádné rozbroje. "Ne, to vůbec. Člověk spíš samozřejmě řeší sám sebe a jestli je spokojenej s tím, jak to odtancoval. Bavíme se o tom, ale že bychom si navzájem záviděli, to ne, jsme podporující," řekla sportovkyně. "Já jsem měla radost, když Marka takhle brzy poslali do bezpečí při vypadávání," dodala s tím, že byla z tance svého muže nadšená.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy