Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nebezpečný život po boku nenáviděného Tadeáše Veselého. Jeho krásná přítelkyně čelí výhrůžkám smrtí

+ Dalších 5 fotografií

Influencer Tadeáš Veselý, kterého nemá každý zrovna v lásce kvůli jeho kontroverznímu chování, má krásnou přítelkyni Terezu Taliánovou. Ta musí kvůli činům svého přítele čelit výhrůžkám a v některých situacích se i bát o svůj život. V rozhovoru pro eXtra.cz Tereza prozradila, jaké to pro ni je a kdy opravdu měla strach. 

Kontroverzní influencer Tadeáš "Gangstaboy" Veselý, který je kvůli svému drzému a arogantnímu chování spíš nenáviděn, si našel krásnou přítelkyni Terezu Taliánovou.

Ta kvůli Tadeášovi čelí výhrůžným zprávám. "Než jsem s ním měla vztah, tak mi žádné výhrůžky nechodily, ale teď je těch hejtů opravdu dost," vysvětlila Tereza. "Dostávám výhrůžky smrtí na mou osobu, jenom kvůli tomu, že s Tadeášem vlastně jsem," dodala.

Tereza se ale o sebe nebo Tadeáše nebojí. "Hodně lidí píše, ale nikdo by si to nedovolil, jsou to hlavně třináctiletý děti, co by radši ani neměly mít telefony," naznačila, že se nemají čeho bát.

Tadeáše jeho přítelkyně chrání a zastává se ho, například i při jeho zápasu v Clash of the Stars. "Já ho chráním a chránit ho budu už asi napořád," řekla. "Hlavně on se sám ani obhájit pořádně neumí slovně," pokračovala.

Kontroverznímu influencerovi se urážky prý dokonce líbí. " Tadeášovi se urážky líbí, dokonce mi připadá, že když mu člověk napíše něco kladného, tak se mu to líbí méně než vyhrožování," sdělila Tereza. "S Tadeášem to vše ale zvládáme dobře a zjistili jsme, že nás nikdo nerozdělí," pokračovala.

Strach o život

Tereza však přiznala, že byla situace, kdy ji opravdu zamrazilo. "Mawar zjistil, že jsme v centru, vyhlásil po nás pátrání a dal pokyn, že nás kluci mají zadržet, než přijede on. Ale my jsme naštěstí byli už pryč z centra, kdybychom tam ale byli, tak bych se hodně bála," přiznala strach z Tadeáše Růžičky alias Mawara, který měl v tu dobu mít zápas s Tadeášem Veselým v Clash of the Stars.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy