Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Návrat do Česka po půl roce: Dominika Gottová s unaveným výrazem ve tváři viditelně zhubla

+ Dalších 22 fotografií

Po půl roce pobytu v zahraničí se Dominika Gottová, nejstarší dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta, vrátila zpět do České republiky. Fotograf eXtra.cz zachytil, jak momentálně vypadá, když se objevila na pražském letišti. 

Tmavé vlasy

Prvorozená dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta je opět v Praze. Většinou má Dominika Gottová ve své rodné zemi domluvené různé pracovní projekty, ale tentokrát je podle informací eXtra.cz v Česku zcela soukromě. Když se zde objevila posledně, vyzvedl ji na letišti moderátor Petr Vojnar. Nyní na Gottovou čekal nám neznámý muž.

Při minulé návštěvě České republiky Dominika Gottová všechny překvapila změnou barvy vlasů. Nejstarší Gottova dcera byla celý život blondýnou, pak si ale nečekaně nechala vlasy ztmavit a tomu, jak se ukázalo, již zůstala věrná. Hnědý přeliv ale Dominice zbytečně přidává léta.

Pohublá a unavená Gottová

Dominika, která dlouhodobě žije ve Finsku, byla po několika hodinách strávených v letadle viditelně unavená. Znatelně pohublá s poněkud nepřítomným výrazem bloudila letištěm. Veselý úsměv na její tváři se objevil, až když konečně natrefila na svůj odvoz, který přivítala s otevřenou náručí.

Na Gottové se navíc začíná projevovat její způsob života, který nepatří zrovna k těm nejzdravějším. Padesátiletá Dominika je známá tím, že alkoholu neumí říct ne a v zahraničí nikdy neudělala ani žádnou zářnou kariéru, naopak se živí, jak se dá. A ačkoliv byl její otec nejznámějším zpěvákem nejen u nás, ale i v sousedních zemích, jeho dceru v zahraničí trápí finanční problémy.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy