Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Natálie Kočendová v love Islandu pod palbou kritiky: Zestárla o deset let, je strašně umělá, rýpají si fanoušci

Natálie Kočendová pod palbou kritiky, vypadá úplně jinak, tvrdí fanoušci
Zdroj: Koláž eXtra/Se souhlasem Televize Nova
+ Dalších 6 fotografií
KRITIKA

Natálii Kočendové se kritika nevyhne ani tento rok. Zavítala totiž do nové řady Love Island jako nová bombshell, v reality show přitom byla již minulý rok. Kráska umí zamíchat kartami a vyvolat tak pořádné drama, což se produkci nyní hodí. Modelka však u diváků nepatřila zrovna k nejoblíbenějším účastníkům minulého ročníku, spíš naopak. A kritika se jí tak nevyhnula ani letos. Podle fanoušků se Natálie výrazně změnila a vypadá staře. 

Reality show Love Island letos pro účastníky připravila řadu nových překvapení. Tentokrát do vily zavítala modelka a bývalá Miss Natálie Kočendová, která se v show objevila již minulý rok. Z vily odešla po boku svého partnera Davida Vitáska, se kterým se však nedávno rozešla. O štěstí v lásce se proto bude snažit i letos a zatím to vypadá, že má kráska v merku Olivera.

Nová sezóna, stará kritika

Modelka nepatřila k těm nejoblíbenějším a kritika se na ni jen hrnula. Diváky pobouřil hlavně její vztah s Vitáskem, kterého fanoušci neměli v lásce kvůli jeho dětinskému vystupování. Páru nikdo jejich lásku nevěřil a spekulace o falešném vztahu je doprovázely až do jejich rozchodu.

Ani v nové řadě show se Natálii kritika od diváků nevyhnula. Modelka se po rozchodu s Davidem na svém Instagramu svěřila, že se jí náklonnost mužů hnusí a již na ně nemá ani pomyšlení – ale jen o měsíc později hledá lásku na Kanárských ostrovech. "Nedávno se rozešla a teď hledá náhradu.Takhle to bylo i s Lakym, když jsi šla poprvé do Love Islandu, zkusila jsi staršího i mladšího, už to vzdej," napsala fanynka, která připomněla Natáliin první rozchod, jenž se uskutečnil také těsně před nástupem do minulé řady.

Stará mladá

Nyní se však fanoušci nejvíce trefují do vzhledu krásné modelky, která prý nevypadá jako dřív a je prý jako "stará mladá". Jedinou změnou, kterou Natálie podstoupila, je zmenšení umělého poprsí. "Přijde mi, že od loňska zestárla o deset let," napsal divák. "Minulý rok vypadala líp, nebyla tak hrozně umělá, teď aby se jí člověk bál," napsala další ze sledujících. "Vypadá jako čtyřicítka po výplních," rýpl si fanoušek. Podle ostatních z Natálie již nezáří žádná příjemná energie.

Ovšem není se zřejmě čemu divit, modelka si ukousla velké sousto a práce má až nad hlavu. Stále působí jako modelka, ale nyní i jako podnikatelka. Natálie totiž otevřela vlastní značku s kosmetickými produkty, které se velmi daří. Dalo by se říci, že modelka pracuje i na Love Islandu, protože jak jsme již psali, Natálie by měla dostávat měsíčně od TV Nova sto tisíc korun za kompenzaci nákladů a samotnou účast v reality show.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Reality show Love Island 2023

Reality show Love Island 2023 vysílala TV Nova. Moderátorkou pořadu byla Zorka Hejdová. V show se hrálo o pohádkovou výhru dva miliony korun.

Vítězi Love Islandu 2023 se stali Christopher Jirout a Mária Glatzová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy