Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Natálie Jirásková o vztahu s Adamem Mišíkem: O založení rodiny a počtu dětí mají jasno

+ Dalších 10 fotografií

Hudebník Adam Mišík a okouzlující Natálie Jirásková tvoří pár už téměř dva roky. Mladý pár dokonce sdílí i společné hnízdečko lásky, a i když zakládání rodiny není zatím na pořadu dne, dvojice má v hlavě přesný scénář, jak by společná budoucnost měla vypadat. "Shodli jsme se na dvou dětech," prozradila okouzlující blondýnka v rozhovoru pro eXtra.cz a ví, kdy by potomci měli přijít na svět. 

Hudebník a herec Adam Mišík si díky obsazení v seriálu Jedna rodina zahrál roli mladého otce. Rodičovství si vyzkoušel zatím však jen nanečisto, v osobním životě se do zakládání rodiny ještě nehrne, na čemž se shoduje i se svou drahou polovičkou. "Adam bude jednou skvělý táta, ale na nás je to ještě brzo. I v tom seriálu je mladý, tam je to ale schválně" prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz jeho přítelkyně Natálie Jirásková.


Mají jasnou vizi: Dvě děti jsou ideál

Ačkoliv se partneři do zakládání rodiny zatím nehrnou, téma již "na talíři" měli. "Máme každý asi trochu jiné starosti, ale shodli jsme se na dvou dětech. To pro nás dává největší smysl," dodala dcera Ivy Kubelkové, která má jasnou vizi, kdy by potomci měli přijít na svět. "Přála bych si, aby obě děti byly na světě do nějakých mých 32 let," říká jasně.

Rozhovor nám poskytla na slavnostní premiéře kriminální série Metoda Markovič: Hojer, kam samozřejmě dorazila ruku v ruce s Adamem. V galerii se můžete podívat, jak to zamilovanému páru slušelo.

Natálie se v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídala i o tom, jak vnímá, když se Adam v rámci herectví objevuje po boku jiných žen. "Je to jeho práce, není to nic osobního, není to naschvál. Vůbec to takhle neberu, jsem s tím úplně v pohodě," říká. Celý rozhovor si můžete přehrát v náhledovém videu.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy