Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Natálie a David z Love Islandu berou dech: Hvězdný pár nafotil žhavé nahé snímky

+ Dalších 11 fotografií

Natálie Kočendová a David Vitásek po návratu z Kanárských ostrovů rozhodně nelení. Hvězdný pár Love Islandu pravidelně září na červeném koberci a svou lásku neskrývá ani na Instagramu, kde mají pořádnou základnu fanoušků. Ty tentokrát potěšili nahými, ale vkusnými snímky, kterými vyrazili dech. Zdá se, že ani v modelingu by se David neztratil. Podívejte se, jak to páru sluší.

"Pojď blíž, ukážu ti svoje srdce, pojď blíž, ukáži ti svoje tělo," uvedla Natálie Kočendová k intimním snímkům se svým partnerem Davidem Vitáskem, se kterým se dala dohromady na ostrově lásky v reality show Love Island.

Natálie s Davidem vyrazili fanouškům dech

Nahé snímky vznikly pod taktovkou fotografky Dany Mrázkové, která skrze fotografie dokázala vzbudit i pořádné emoce.

Netrvalo dlouho, co se u fotografií objevily stovky krásných vzkazů. "Konečně chlap, který se k tobě hodí. Moc vám to sekne," uvedla jedna z fanynek. íká se, že páry, které jsou si vzhledově podobné, tak jsou nejvíce kompatibilní. A vy jste jak brácha se ségrou, neskutečná podoba, jak vejce vejci, moc vám to přeji," napsala další.

"Davide, stále tě sleduji," vzkázala s úsměvem Natálky dobrá kamarádka, zpěvačka Adéla Krejdlová, které se zřejmě nelíbilo, jak se David zachoval k modelce v době, kdy obývali vilu lásky.

Pár spolu září ve společnosti

David nebyl v reality show úplně upřímný, a stálo ho to místo těsně před finále. Jakmile diváci rozhodli, že by měl vilu opustit, tak jeho partnerka ani na sekundu nezaváhala a Kanárské ostrovy opustila s ním.

David s Natálií byli bezesporu nejvýraznějším párem celé druhé řady. Na peněžní výhru sice nedosáhli, za to na ostrově našli lásku. Po návratu do Česka se od sebe dokonce ani na jediný den neoddělili.

"Od návratu jsme se ještě nerozdělili," prozradila s úsměvem Natálie. David pak doplnil, že už si hledají společné bydlení. "Realita je taková, že nejvíc času trávíme u mě. Máme to kousek od centra a je to pro nás lepší. Ale díváme se po společném bydlení, tak snad to dopadne," svěřil se pro eXtra.cz na červeném koberci Českého slavíka.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy