Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Náruživá sexbomba Pamela Anderson má 55 let. Kdo všechno držel v náručí hvězdu Pobřežní hlídky

Pamela Anderson slaví 55, nedávno se pošesté rozvedla
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 11 fotografií
NAROZENINY

Bývalá sexbomba Pamela Anderson slaví 55. narozeniny. Nejvíce ji proslavila role C. J. Parker v seriálu Pobřežní hlídka, díky které po ní toužili muži z celého světa. Po jejím boku se vystřídala řada partnerů a Pamela se za několik z nich i vdala. Tím dosud posledním byl bodyguard Dan Hayhurst, do něhož byla podle webu Super.cz opravdu vážně zamilovaná. Jejich manželství ale po třinácti měsících krachlo.

Kanadsko-americká herečka Pamela Anderson se do světa slavných dostala úplnou náhodou. Napřed tomu rozhodně nešla, stačilo však, když ji na zápase amerického fotbalu zabrala kamera a ona na sobě měla reklamní tričko. Majitele firmy Pamela nenechala klidného, a tak jí nabídl práci.

Pamela Anderson v Pobřežní hlídce

Největší úspěch Pamele zajistil seriál Pobřežní hlídka, kde si zahrála nezapomenutelnou plavčici C. J. Parker. Od té doby se stala světovým sexsymbolem a muži po ní toužili. Tím spíš, když několikrát fotila pro časopis Playboy.

Pamela Anderson měla po svém boku řadu mužů a za několik z nich se i vdala. Tím šestým a doposud posledním byl Dan Hayhurst, který byl jejím bodyguardem.

Zamilovala se do něj na začátku roku 2020 a ještě ten stejný rok, přesně na Štědrý den, se ve Vancouveru vzali. „Jsem přesně tam, kde potřebuji být – v rukou muže, který mě opravdu miluje,“ citoval jí portál Super.cz.

Jenže nyní už je Pamela zase rozvedená. Má za sebou dokonce i svazek, který byl anulován hned po dvanácti dnech. Tehdy řekla ano Jonu Petersovi.

Partneři Pamely Anderson

Jejím prvním manželem byl Tommy Lee, se kterým má dva syny - Brandona Thomase a Dylana. Pak si vzala taky hudebníka Kida Rocka, s nímž byla v manželství rok. Táhla to taky s filmovým producentem Rickem Solomonem, kterého si vzala dokonce dvakrát, ale pokaždé si společné chvíle dokázali vychutnávat jen rok.

Pamela je stále aktivní a nedávno zazářila v muzikálu Chicago, který se hraje na Broadwayi. V tomto muzikálu si zahrála kabaretní hvězdu Roxie Hart. „Jsem sama zvědavá, co ve mně je. Každým dnem je můj hlas silnější. Choreografie si sedá. Děláme původní choreografii, nezdržují se se mnou, a já to prostě miluji. Právě to mě baví. Říkám si: Ach můj bože, měla jsem to udělat dřív, ale ne, teď je ten správný čas,“ svěřila se Pamela ještě před premiérou pro People.

Za svůj výkon sklidila obrovský úspěch a kritici na její konto nešetřili chválou. Uvidíme, co dalšího si pro své fanoušky připraví.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy