Tento web používá soubory cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.Rozumím
Trendy tagy Počasí Extra Host (pořad) MasterChef Česko 2020 SuperStar 2020

Nejnovější kauzy

Náročná léčba Týnuš Třešničkové: Takhle to vypadá v restauraci rok od popálení

Zdroj: Profimedia.cz, Instagram, archiv
+ Dalších 18 fotografií
Osudné neštěstí
Přestože od osudné nehody uplynul už rok, Týnuš Třešničková (23) stále nemá definitivně vyhráno. Jak sama prozradila, bude trvat další měsíce, než se jizvy ve tváři zahladí. Do toho se soudí s istanbulskou restaurací, ve které skončila chybou personálu v plamenech. Podnik je přitom dál denně narvaný k prasknutí, prý také po neštěstí zahlazoval stopy!

„Soudíme se. Bude to na dlouho. Já jsem neviděla ani korunu jak od pojišťovny, tak tady od pana majitele restaurace. Ty peníze uvidím třeba za pět let, jestli vůbec,“ svěřila nedávno Týnuš Třešničková (23). Ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusr-Et Steakhouse ji popálili loni v září.

Patří známému šéfkuchaři, jenž si nechává říkat Salt Bae (36) a je nesmírně populární na Instagramu. Na jeho profilu nepadla o Třešničkové nikdy ani zmínka, nevyjádřil tam lítost, natož omluvu. Restaurace totiž evidentně zvolila úplně jinou taktiku.

Zničili všechny důkazy

Než po tragédii na místo dorazili policisté, zaměstnanci zlikvidovali jakékoliv stopy. „Oni si to tam všechno poutírali, pouklízeli a vlastně po sobě zametli ty důkazy. Když tam přišla policie, neměla tam co vyšetřovat, nemohli odebrat vzorky té kapaliny a podobně,“ řekla youtuberka s tím, že restauraci zažalovala i za manipulaci s důkazy.

A jak to v podniku rok po neštěstí, jež před hosty úzkostlivě zatajuje, vypadá? O návštěvu restaurace je stále ohromný zájem a neuplyne den, kdy by nepraskala ve švech. Kdyby lidé tušili, co se tam loni odehrálo, úsměv by jim z tváře pravděpodobně rychle zmizel.

Restauraci jsme se pokoušeli kontaktovat, ale bohužel na naše dotazy nikdo nereagoval.

Související články

Další články