Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Napěchovaný dekolt Kalivodové, žhavá Pomeje a božská Mynářová: Nejhlubší výstřihy premiéry Bídníků

Výstřihy na premiéře Bídníků.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress
+ Dalších 38 fotografií
Odvážná móda

Premiéra Bídníků v holešovické GoJa Music Hall byla plná žhavých krásek, které se rozhodně nebály ukázat své přednosti. Například operní pěvkyně Andrea Kalivodová přišla v opravdu vražedném výstřihu, který byl napěchován k prasknutí. Své přednosti ukázaly také černovlasá Andrea Pomeje nebo moderátorka Alex Mynářová. Na výstřihy a rozparky z premiéry muzikálu, na níž nechyběla redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Na slavnostní premiéře muzikálu Bídníci bylo mnoho krásek a většina volila decentnější róby. Přesto se našly i výjimky. Ten nejnapěchovanější dekolt zřejmě ukázala operní pěvkyně Andrea Kalivodová, která vynesla nepřehlédnutelnou fialovou róbu a z výstřihu se jí draly přednosti. Jedno je jisté, do očí se jí určitě nikdo nedíval.

Krásná Pomeje

Dále zazářila také Andrea Pomeje, která zvolila krásné šaty na jedno rameno s korzetovým topem, v němž dala lehce na odiv své poprsí. Ovšem nijak vulgárně, Andrea vypadala famózně a trefou do černého byl i vysoký culík a výrazné líčení.

Decentního výstřihu se nebála ani moderátorka Alex Mynářová, která měla černé pouzdrové šaty s průsvitnými rukávy. Alex vypadala skvěle a perfektně doladila boty i minimalistické šperky.

Doporučené video: Andrea Kalivodová na premiéře Bídníci.

Gemrotová ve smaragdových šatech

Odvážný živůtek oblékla i operní pěvkyně Michaela Gemrotová. Honosná smaragdová róba s vysokým rozparkem a výstřihem vypadala skvěle a určitě ne nijak přehnaně vyzývavě, jak se můžete přesvědčit na fotkách redakce eXtra.cz. Kdo další oslnil? Na to se podívejte do galerie.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy