Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nájemník z pekla: Muž na Mostecku svěřil byt taxikáři, ten mu z něj udělal odporný brloh

+ Další 2 fotografie

Pronajímání bytu není často žádný med - to asi potvrdí každý majitel. Ale čeho se dočkal pan Petr, když se podíval do bytu, který přes dva roky pronajímal jinak vcelku bezproblémovému muži? Po příchodu do bytu ho čekal naprostý šok. Našel ho totiž v totálně neobyvatelném stavu, plný odpadků, nepořádku a lahví od alkoholu. Upozorňujeme, to rozhodně není podívaná pro slabé povahy. Video redakci eXtra.cz poskytl čtenář Petr K.

Na dotazy redakce, zda šlo o neplatiče, Petr K., jemuž byt patří, odpovídá poměrně překvapivě: "Právě vůbec. Měl ho pronajatý kluk od 1.10. roku 2018, pořád platil, nezaplatil nejspíš omylem jen za červenec. Pak platil dál až do října 2021. Potom jsem se ho snažil dohnat a bez úspěchu, a tak jsem včera otevřel byt. Nejde mi to k němu, podle mne ho někomu "poskytl" nebo to fakt byl blázen," říká majitel, kterého po vstupu do bytu čekalo opravdové peklo.

Všude je neuvěřitelný nepořádek, koupelna je plná vlasů, na záchodě obrovská vrstva prachu. Všude se válí nekonečné množství plesnivých a shnilých zbytků jidla, kterým sekundují stovky PET lahví a nejméně stejné množství lahví od alkoholu. Do toho jsou v prostoru umístěné klávesy a jízdní kolo. Překvapený majitel uvádí, že nájemce vystupoval jako taxikář, který jezdí v Mostě nebo Litvínově.

Zdroj videa a fotografií: Čtenář eXtra.cz Petr K., publikováno se souhlasem

Související články

Další články

Nejnovější kauzy