Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Nahý Kocián, šílené bitky a totální chaos, že i Datel zíral s otevřenou pusou. Tiskovka Clashe plná bizáru

Tisková konference Clash of the Stars 8.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 68 fotografií
Clash

Kdo chce zažít opravdový, jediná minuta tiskové konference Clash of the Stars by měla stačit k uspokojení. Závěrečné setkání před osmým galavečerem COTS byl tentokrát nabitý adrenalinem. Na tiskovce nechyběli známé tváře jako Martin Kocián, Snejks či Kobra, kteří se postarali o pořádné haló. Kocián předvedl překvapivě svalnaté tělo a podivnou pěveckou show a Kobra ukázal to, co má pod tričkem. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Clash of the Stars 8 se blíží a k tomu patří závěrečná tisková konference. Ta se jako vždy odehrála v prostorách pražského klubu Duplex, kam dorazili všichni účastníci. A že o zábavu bylo postaráno.


Nahá těla všude kolem

V čele samozřejmě usedli moderátoři Jakub Jíra a Tomáš Linh Le Sy, kteří provázeli celým večerem. O nejpeprnější momenty se postaral například Kobra, který předvedl zajímavé pohyby. Zároveň si svlékl svršek a odhalil své tělo. Poté se promenádoval bez trička všude, kudy chodil.

Doporučené video s Martinem Kociánem.


Také člen bývalé pěvecké skupiny Lunetic Martin Kocián nakonec skončil bez tílka. Ten přicházel na pódium jako největší boss. Poté si krátce zarapoval a ukázal, že na svém těle skutečně pracuje. Z přízemí totiž přes balkon lehce vylezl do prvního patra, čímž ohromil přítomné diváky.

Dále dorazili například Hanka Gelnarová, Lulu, Marek Valášek, Václav Mikulášek a další. Na všechny fotky se můžete podívat v naší galerii.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy