Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nadupaný dekolt Gašpárové, polonahá slovenská miss i provokativní rozparek Ceterové: Nejžhavější krásky na plese

Výstřihy na Česko-Slovenském plese.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress/Tomáš Martínek
+ Dalších 103 fotografií
Bujné dekolty

To by nebyl Česko-Slovenský ples, kdyby některé pozvané celebrity neodhalily až moc kůže. Mezi takovými byly třeba hvězda Love Islandu Gabriela Gášpárová, slovenská modelka Kinga Puhova nebo návrhářka Natali Ruden. Na odvážné kreace celebrit se můžete podívat v galerii.

Jednu z nejzajímavějších rób Česko-Slovenského plesu vynesla Miss Universe Slovakia 2023 Kinga Puhova. Růžová róba s ručně našitými okvětními lístky a dalšími detaily vypadala snově. K tomu ještě perfektně zdůraznila vosí pas. Jediné minus je, že modelce byla vidět tělová podprsenka, což je škoda. Šaty jsou totiž jinak naprosto nádherné a jako stvořené pro vílu.

Odvážné šaty měla také herečka Denisa Pfauserová. Tělová róba od Sandry Mark odhalovala hereččin dekolt a také pravou nohu ve vysokém rozparku. Moc jí to však slušelo a nevypadala vulgárně, naopak pěkně žensky.

Napěchovaný dekolt Gášpárové

Výstřih ukázala také influencerka Dominika Myslivcová. Ta zvolila honosnou rudou róbu, která decentnějším způsobem ukázala výstřih. Šaty však působily v oblasti dekoltu neforemně a až moc velké, což budilo dojem povislých prsou. Něco takového Myslivcová určitě nezamýšlela.

Zřejmě nejnapěchovanější dekolt večera ukázala modelka Gabriela Gášpárová. V upnutých tělových korzetových šatech se jí prsa drala nahoru a tvořila tak opravdu bujný dekolt. Gášpárová má nádhernou ženskou postavu a róba jí hezky lichotila, jen škoda, že jí pod ní bylo vidět spodní prádlo.

Doporučené video: Gabriela Gášpárová na Česko-Slovenském plese.

Další odvážlivci

Pořádně odvážné kreace ale ukázaly i návrhářka Natali Ruden, modelka Radka Kocurová, která přišla v doprovodu manžela Tomáše Rosického, spisovatelka Bára Nesvadbová, miss Denisa Mendrejová, herečka Michaela Maurerová, ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko či moderátorka Daniela Písařovicová.

Kdo tentokrát překvapil střídmou a zahalenou róbou, to byla jednak modelka Andrea Verešová a také influencerka Lela Ceterová. Ta však ukázala alespoň rafinovaný rozparek.

Na další módní kreace se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy