Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Na Žanetu ze Survivoru se bučelo: Nic si z toho nedělala a zmasakrovala hvězdu Farmy

+ Dalších 32 fotografií

Účastnice Survivoru, Žaneta Skružná, v sobotu ukázala skvělou formu. Při příležitosti již druhého galavečeru RedFace zmasakrovala slovenskou influencerku Dagmar Kubinovou. Své soupeřce nedala příliš šancí a z klece odcházela s úsměvem na tváři. Drsný zápas zachytily objektivy fotografů eXtra.cz. 

Sobotní galavečer RedFace toho nabídl mnoho. Nechyběl ani ryze ženský zápas, ve kterém se proti sobě postavily dvě influencerky – Žaneta Skružná ze Survivoru a Dagmar Kubinová ze slovenské Farmy. Žaneta předvedla parádní výkon a své soupeřce nedala téměř šanci. Zajímavou podívanou pro vás zachytili fotografové eXtra.cz.

Obě ženy absolvovaly tvrdou přípravu, Skružná se dokonce připravovala s Pudilovou v Thajsku. Žaneta hned v úvodním kole trefila tvrdé koleno i kop na hlavu. Zápas byl ukončen ve druhém kole, kdy Kubinová už neodolala sérii solidních loktů.

Na Žanetu lidé při nástupu bučeli

“Já jsem strašně dřela a tohle byla jenom třešnička na dortu. Ale bylo to fakt skvělý. Já si myslím, že by měl člověk dělat to, co ho baví. A já si tak splnila sen. Člověk musí věřit v sám sebe, protože nikdo jiný to za tebe neudělá,” sdílela svou radost v rozhovoru pro eXtra.cz.

Jedna nepříjemnost ji však během slavnostního večera potkala. “Oni na mě bučeli, když jsem šla,” říká a dodává, že ji to naopak nakoplo a všem hejtrům chtěla dokázat, že se v kleci dokáže pořádně poprat. Zápas hodnotí jako podařený a je ráda, že vykročila ze své komfortní zóny a měla možnost tohoto zážitku.

Při významné příležitosti ji přišla podpořit řada přátel právě ze Survivoru. Dorazil například vítěz Tomáš Weimann, realitní makléř Jiří Hanousek či Andrea Bezděková. Dorazili podpořit svou kamarádku, která možná i díky jejich hecování mohla odcházet s pocitem vítězství.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy