Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mučení, znásilnění a dekapitace: Tajný zdroj odhalil šokující detaily scénáře nového Jokera

Joker je děsivý.
Zdroj: Se souhlasem Warner Brothers
+ Dalších 13 fotografií
DRSNÉ POKRAČOVÁNÍ

Chystané pokračování komiksového příběhu Jokera bude dost možná v mnoha ohledech přelomové. Už první díl z roku 2019, od kterého toho díky neobvyklé volbě scenáristy nikdo mnoho nečekal, dokázal obrovským způsobem překvapit. Teď na internet unikla svědectví lidí, kteří mohli nahlédnout do scénáře druhého dílu, a vypadá to, že se v žánru komiksových filmů schyluje k malé revoluci. Se spekulacemi přišel zahraniční filmový web WorldOfReel.

Podle informací uveřejněných třeba na webu WorldOfReel, který se věnuje právě zákulisním informacím z natáčení filmů, promluvil jeden z lidí, kteří měli možnost číst scénář k pokračování jednoho z nejnadějnějších filmů v tomto žánru. Podle tohoto zdroje už scénář k novému Jokerovi koluje mezi lidmi v Hollywoodu a přečíst si jej mohl velký počet zvučných jmen.

Zazáří i Lady Gaga?

Nutno podotknout, že jde o neověřené informace od jednoho zdroje, ty se však podle webů, které je citují, většinou prokážou jako velmi spolehlivé. Přesto bychom chtěli upozornit čtenáře, že další řádky jsou takříkajíc bez záruky a také mohou obsahovat některé drobné spoilery. Přesto je však pokládáme za vhodné k přečtení. Jde o chvilkami nesouvislý příspěvek, který se pokusíme přeložit nejlépe, jak umíme.

"Nějaké detaily o Jokerovi 2. Tady je to, co stoprocentně vím. Artur Fleck (Joaquin Phoenix) uteče z vězení - psychiatrické kliniky a začne přehlídku zabíjení, než potká charakter, který hraje Lady Gaga (která NENÍ Harley Quinn, nevím, kde to média vzala) a která je také extrémně vyšinutá jako on, ale zároveň trochu jiným způsobem. Postavy si mezi sebou začnou vztah, ale nejde o přímočarou romanci. Spíš jako Tom a Jerry. Co u scénáře stojí za zmínku, je to, že je asi 50x brutálnější a násilnější než ostatní komiksové filmy, které jsme viděli," tvrdí zdroj.

Ve stylu Mechanického pomeranče

"Je tu několik dekapitací, scény mučení, kastrace, výbuchy bomb a jedna znásilňovací scéna ve stylu Mechanického pomeranče, při které oběť znásilnění nakonec zemře. Jinak Mechanický pomeranč je vcelku přesný popis onoho muzikálního nádechu, který autoři několikrát zmínili. Tradiční fanoušci muzikálů budou odcházet z kina. Určitě to nebude typ hudby, který byste od Lady Gaga čekali. Tenhle film bude pro diváky obrovská bomba a scénář je jeden z nejvíce šokujících, který byl kdy pro tento typ filmu napsán. Doufám, že studio do něj příliš nezasáhne," píše se na webu Bounding Into Comics.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy