Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mottlová s partnerem přiznali hádky ve vztahu: Zabít ji chci jenom jednou týdně, říká finalista Muže roku

+ Dalších 11 fotografií

Modelka Barbora Mottlová (36) se poslední dobou objevuje dost často na veřejnosti. A už jedenáct měsíců ji doprovod dělá její supermodel David Pleva. Ten před rokem soutěžil v Muži roku a dostal se až do finále. Svou zamilovanost neskrývali na narozeninách casina Magic Planet ve Vestci, kde z nich láska jen sálala. Ale v každém vztahu to občas skřípe a tato dvojice není výjimkou. Jak to mezi sebou mají? To prozradili v rozhovoru pro eXtra.cz.

Barbora Mottlová si zřejmě potrpí na svalnaté koloušky. Ještě předtím, než začala randit s finalistou Muže roku 2022 Davidem Plevou, tak její srdce ukradl Josef Kůrka. Josef také soutěžil v Muži roku v roce 2016, a dokonce vyhrál titul. To už je ale minulostí. Nyní je krásná modelka šťastná po boku Davida, který ji škádlí snad všude. I v našem rozhovoru. Ale víte, co se říká, co se škádlívá, to se rádo mívá.

Když padla otázka, jestli už jsou nějaké trable v ráji, tak se slova chopil přítel David. „Zabít ji chci jenom jednou týdně,“ prohlásil v rozhovoru pro eXtra.cz. Dále už to ale model nerozváděl, protože si zrovna nemohl vzpomenout, za co by svou drahou polovičku pokáral. Naopak Barbora se svěřila s více důvody, kvůli kterým se doma hádají.

Dvojice se neustále popichuje

„Já bych ho třeba zabila za to, že držkuje a že je drzý. Ale je to miláček, takže já mu stejně vždycky odpustím,“ pronesla zamilovaně Mottlová. Když ale přišla otázka na usmiřovací sex, tak se dvojice nemohla rozhodnout, jestli ho vlastně aplikují nebo ne. „Já nevím, ono se to tak těžce poznává při naší frekvenci,“ řekla s úsměvem Bára. Hádaví prý ale nejsou. „Hádaví nejsme, ale je pravda, že když jednou za čas ta hádka přijde, tak je to příjemný,“ svěřil se krasavec. „Je fakt, že když se pohádáme, a že to umíme, tak si díky tomu uvědomíme, jak moc se máme rádi,“ zakončila krásná blondýnka.

S Davidem se dali dohromady před jedenácti měsíci na soutěži Muž roku. David se dostal až do finále a úspěšný byl i ve světě. V soutěži Men Supermodel World skončil na třetím místě, což bylo pro organizaci Davida Novotného jedním z dalších významných úspěchů. Předtím se věnoval a dnes stále věnuje fitnessu, který miluje ze všeho nejvíc. V roce 2022 tak získal ocenění Mr. Best Body 2022. Na zdravou životosprávu si hodně potrpí a učí to i svou lásku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy