Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Marešová se vrátila do porodnice: Přišla jsem splatit dluh, svěřila se

Manželé Marešovi.
Zdroj: herminapress
+ Další 3 fotografie
vztahy

Monika Marešová (41) se stala před půl rokem poprvé maminkou. Rozkošnou dceru Alex přivítala na světě s manželem Leošem Marešem (45). Známá a vždy stylová brunetka své fanoušky na Instagramu nyní překvapila snímkem z porodnice, kam se podle svých slov vrátila splatit dluh. Co stálo za touto návštěvou?

Monika Marešová promluvila na svém Instagramu o "splaceném dluhu," čímž myslela dobrý skutek, pro který se rozhodla už v březnu, kdy ležela v porodnici.

"Zpět na místě činu. To, že budu rodit u Apolináře, byla první, jasná a jediná volba. A chtěla bych zpětně moc poděkovat za úžasnou péči. Dnes jsem sem přišla tak trochu splatit dluh. Po celou dobu pobytu jsem zde využívala erární oblečení pro miminka.

A když jsem se sestřiček zeptala, odkud je, řekly mi, že ho sem přinesly maminky, které tu rodily. Už tenkrát jsem věděla, že sem tu tašku věcí chci také přinést," prozradila s tipem pro další maminky. "Pokud nevíte, co s oblečením po vašem miminku, zkuste se zeptat ve 'vaší' porodnici, zda by to také neuvítali."

Malá Alex oslavila půl roku

Čas běží jako zblázněný a obecně se říká, že to je nejvíc znát na dětech, což platí i v tomto případě. Je to totiž už půl roku, co se stali Leoš Mareš a Monika Marešová rodiči krásné dcery. Známý moderátor se tím pochlubil na Instagramu a své fanoušky opět rozněžnil.

Je to také už 6 měsíců, co se lidé shodují, že je holčička celá po tatínkovi. Jak na tyhle časté komentáře reaguje sama maminka?

"Všude čtu, že je celá Leoš. Já bych chtěla říct, že je to skvělé a vůbec mi to nevadí, že to lidé píšou. Ale doufám, že z ní ve finále opravdu nebude Leoš v šatičkách. To si myslím, že nikdo nechceme (smích), ale už teď je poznat, že bude mít silnou osobnost," svěřila se Monika nedávno pro Showtime se slovy, že je Leoš skvělý otec.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy