Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Leová ukázala svou postavu po porodu: Chybí mi moje lentilky, hlásá

Monika Leová o svém hrudníku po porodu: Chybí mi moje lentilky, říká
Zdroj: Se souhlasem Moniky Leové
+ Další fotografie
Postava po porodu

Moderátorka Monika Leová (29) porodila letos v dubnu dcerku Miu. Po dlouhé době se s ní nedávno opět ukázala ve společnosti a všechny překvapila tím, v jaké je formě. Kila má dole a jediné, co má větší a s čím není stoprocentně spokojená, je její větší hrudník. 

Moderátorka a modelka Monika Leová přivedla letos v dubnu na svět holčičku Miu, kterou má se svým dlouholetým partnerem Martinem Košínem.

Když se nedávno po dlouhé době ukázala s dcerkou a partnerem na veřejnosti, lidé z ní nemohli spustit zrak. Kila má dole a vypadá přímo skvěle a jen září. „Jsem na své váze, ale je to trochu povolený. Kromě zvedání malé nemám žádný jiný pohyb. Jsem ale spokojená,” řekla pro Super.cz Leová.

Je to jiný pocit mít větší prsa!

Ani v jídle se prý nijak neomezuje. „Nedržím se, naopak jím víc a dám si cokoliv. Přijde mi ale, že ze mě všechno jídlo vykojí,” směje se novopečená maminka.

Co ale Monice chybí, jsou její malá prsa, která před těhotenství měla. Naopak partner Martin si nestěžuje a dodává, že se má na co koukat. „Trošku mi chybí ty moje lentilky, ale za chvíli myslím budou zase zpátky. Je to jiný pocit mít prsa. To jsem moc neznala. S lentilkama je všechno jednodušší, mám radši hrudníček á la letiště," dodala se smíchem Leová

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy