Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Bagárová si s novou láskou užívá luxus v Dubaji. Do Emirátů vyrazil ve stejnou dobu i Muradov

Monika Bagárová byla v Emirátech a stejně tak i Muradov.
Zdroj: Se souhlasem M. Bagárová, se souhlasem M. Muradov, koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
Luxusní dovolená

Monika Bagárová (28) odjela na vytouženou dovolenou do teplých krajin. Nejdříve s partnerem Leonardem Lekajem (31) a dcerkou Ruminkou (2) zamířili do Abú Dhabí, pak do Dubaje a následně na Zanzibar. Vše zdokumentovala na sociálních sítích. Do emirátů v podobném čase vycestoval i Moničin bývalý partner a otec Ruminky Makhmud Muradov (32). 

Zpěvačka Monika Bagárová zažila těžký minulý rok, není tak divu, že si chce tento rok pořádně užít a odpočinout si. S dcerkou Ruminkou a karlovarským podnikatelem Leonardem Lekajem zamířili do teplých krajin.

„Když jsme řešili celou naši dovolenou, chtěla jsem místo, kde bude spokojená Ruminka, kde si vyhraje a bude to kids friendly. Jsme tu a jsme nadšeni,“ nechala se slyšet, jak informoval Blesk.

V Dubaji byl i Muradov

Monika s dcerou a partnerem nejdříve odletěli do Abú Dhabí, kde podle instagramového příspěvku strávili čas v luxusním pětihvězdičkovém resortu Rixos Premium Saadiyat Island. Následně navštívili i Dubaj, odkud Monika také pořídila pár fotografií. Nakonec odletěli na Zanzibar, kde si opět vybrali luxusní resort, který je vhodný i pro děti.

V Dubaji se navíc v téměř té samé době nacházel i Moničin bývalý partner, MMA zápasník Makhmud Muradov. Ten přidal z Dubaje fotografii na Instagram, kde stojí před luxusní restaurací Asador de Aranda.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy