Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Módní policie z Bodyguarda: Buran Láďa Hruška a žhavá Burešová v odvážném modelu

Módní policie z premiéry muzikálu The Bodyguard.
Zdroj: Renata Bušková/koláž eXtra.cz
+ Dalších 19 fotografií
Módní policie

V prostorách hudebního divadla Karlín se uskutečnila očekávaná premiéra muzikálu The Bodyguard a redakce eXtra.cz nemohla chybět. Na ni dorazilo množství hvězd, jež se chtěly co nejvíce blýsknout. Kterým celebritám se podařilo zazářit a kterým naopak ne, to se dozvíte v článku.

Jakákoliv premiéra, ať již filmu nebo i muzikálu, s sebou nese určitý dress code, kterého by se měly pozvané hvězdy držet. I přes neustálé opakování se ale zdá, že to někteří jedinci pořád nechápou. To lze vidět například na premiéře muzikálu The Bodyguard, která se uskutečnila ve čtvrtek 23. března v pražském Hudebním divadle Karlín.

Například reportér Láďa Hruška (45) na červený koberec dorazil jako naprostý ignorant a buran. Na sobě měl zcela nesmyslně nasazený klobouk, modrou mikinu, džíny a tenisky. Vzhledem k tomu, že se kolem něj procházely celebrity v oblecích a smokingu, byl na Láďu opravdu tragický pohled.

Vaňková ví, co jí sluší

Kdo naopak ukázal, že to umí, byl moderátor Leoš Mareš (46), který dorazil v dobře padnoucím černém smokingu. Z něho by si měl vzít Láďa Hruška příklad! Mareš skvěle sladil i černé společenské boty a černého sametového motýlka.

Zazářila i zpěvačka Šárka Vaňková (35), která oblékla slavnostní šaty s flitry v barvě champagne s velikým rozparkem a hlubokým výstřihem. Šárce to v róbě z dílny salonu Le Monika moc slušelo a vypadala opravdu parádně. Skvěle navíc doladila psaníčko a lodičky. Rozhodně byla jednou z nejlépe oblečených žen večera.

Sexy Burešová ukázala postavu

Moc to slušelo také hlavní hvězdě muzikálu Evě Burešové (29), která oblékla šaty se spadlými rameny ve stříbrno-tělové barvě. Korzet zpěvačce hezky seděl a dlouhá sukně s vražedným rozparkem nenechala moc místa pro fantazii.

Vedle ní se blýsknul i její partner Přemek Forejt, který oblékl černý oblek a lakýrky, které sice působí až moc formálně k jím zvolenému obleku, ale stále vypadá dobře a reprezentativně, jak se ostatně na premiéru hodí.

Premiéry se zúčastnila i zpěvačka Tereza Mašková, která na sobě měla dlouhé princeznovské šaty od Dominika Navrátila. Šaty jsou samy o sobě krásné a Maškové hezky obepínají pas. K nim zvolila lesklou stříbrnou kabelku ze Zary, kterou mohla nechat doma a zvolit něco krapet jiného. Vzhledem k honosným šatům už by se hodilo jen něco decentnějšího, zvolená kabelka totiž působí velmi „streetstylovým” dojmem.

Na další oděvy z premiéry se podívejte v galerii.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy