Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Módní policie na Lvech: Jednoduchá elegance Plodkové vs. rudé peklo Novákové

Módní policie z Českých lvů 2022: Jednoduchá dokonalost v podání Plodkové vs. rudé peklo Novákové a podpora v barvách Ukrajiny
Zdroj: Martin Procházka/Extra.cz
+ Dalších 5 fotografií
módní policie

Předávání sošek Lva za nejlepší české filmové počiny patří k našim nejprestižnějším událostem. Slavnostní udílení cen si nenechá ujít téměř žádná z našich slavných osobností a navíc je to možnost hodit se pořádně do gala a vykročit na červený koberec v tom nejlepším, co nabízejí showroomy módních návrhářů nebo vlastní šatník. Módní policie eXtra.cz si přišla posvítit na modely Ani Geislerové (45), Zuzany Stivínové (48) a dalších známých hvězd. Kdo ve slavný večer oslnil svou krásou a kdo naopak pohořel? Můžete to sami posoudit v naší fotogalerii. 

Šaty od návrhářů

Slavnostní udílení cen Český lev patří k večerům, které si nenechají naše celebrity ujít. Navzdory válce na Ukrajině i běsnění koronaviru se chodby pražského Rudolfina opět naplnily hvězdami v drahých róbách a třpytem luxusních doplňků. Jak tomu na galavečerech bývá, některé ze slavných osobností na červeném koberci zazářily, dodržely dresscode a obstály na poli módy, jiné bohužel naprosto vybouchly.

Večery tohoto charakteru nejsou žněmi jen pro naše VIPky, ale také pro módní návrháře, kteří mají možnost přes známé tváře ukázat světu modely z vlastní dílny. Tak tomu bylo například v případě hereček Zuzany Stivínové a Jany Plodkové. Obě hvězdy české kinematografie si oblékly šaty z dílny návrhářky Zuzany Kubíčkové a byla to opravdu šťastná volba.

Plodková oblékla světlou splývavou róbu se zlatavým třpytem a jako doplněk připnula brož v barvách ukrajinské vlajky, kterou decentně vyjádřila svou podporu zemi, v níž v těchto dnech zuří válka. Kromě brože půvabnou herečku zdobily šperky značky Cartier. Stivínová zvolila černý šat také doplněný třpytivými aplikacemi a vlečkou. Model, který byl důstojný nejen vzhledem k charakteru společenské události, ale i věku herečky, doplnila Zuzana také luxusními šperky značky Cartier.

Podpora Ukrajině

Barvy Ukrajiny ve svém modelu uplatnila i designérka a publicistka Lilia Khousnoutdinova (33), která jednoduchou černou róbu umně přepásala stuhou ve žluté a modré barvě. Stejnou barevnou kombinací se inspirovala i její dobrá kamarádka herečka Olga Lounová (40). Ta si na galavečer oblékla žluté koktejlky převázané v pase modrým pásečkem. I když se Olga pyšní krásnými štíhlými nožkami a rozhodně se nemá za co stydět, ke druhu galavečera, jako jsou Lvi, by se lépe hodila spíše dlouhá róba. Nicméně i tak jí to velmi slušelo.

Rudé peklo

Kdo ve volbě modelu tentokrát šlápl vedle, byla herečka Sandra Nováková (39). Model složený z červených šatů, přes které herečka přehodila prodloužené sako téže barvy přepásané páskem s černou sponou, působil v kombinaci s černými knoflíky a zlatým psaníčkem nejen agresivně, ale volbou doplňků až lacině.

Svému citu pro módu naopak dostála členka akademie a hvězda stříbrného plátna Aňa Geislerová, která na červeném koberci doslova zářila. Stříbrošedou róbu s asymetrickým živůtkem, která perfektně kopírovala siluetu její postavy, doplnila vypůjčenými šperky Cartier.

Kombinaci róby složené z černého živůtku a dlouhé zlatavé sukně, doplněné černým kožíškem přehozeným přes ramena, zvolila jedna z našich nejznámějších hereček Ivana Chýlková (58). Filmová hvězda ukázala, že má vkus a nemá zapotřebí na sebe upozorňovat nepřiměřenými extravagantními úlety.

Téměř dokonalé

Svou krásnou štíhlou postavičku ukázala ve svém modelu herečka Karolína Krézlová (34). Ta na rozdíl od svých kolegyň nevynesla šaty, ale zvolila zlatý overal se širokými nohavicemi ve zkrácené délce. Ačkoli k outfitu správně nazula páskové boty v tělové barvě, které opticky prodlužují nohy, volba její příliš robustní kabelky nebyla úplně nejšťastnější.

Přesun Ivy Pazderkové (41) z opuštěného ostrova v Dominikánské republice na červený koberec byl velkolepý. Herečka a komička odložila sportovní oblečení a oblékla krásné splývavé tmavě modré šaty s vysokým rozparkem, protkané třpytivou nitkou. V decentním modelu vynikla její perfektní štíhlá postava.

Večerní šaty, které na červený koberec vynesla herečka Alena Doláková (32), také patřily k těm šťastnějším volbám slavnostního večera. Róba světle béžové barvy perfetně korespondovala s hereččinou světlou pletí v kontrastu s odstínem vlasů. Absencí výrazných doplňků ukázala, že motto "v jednoduchosti je krása" nevzniklo jen tak pro nic za nic. Možná by příště mohla zvolit jiný typ účesu. Vlasy vyčesané nahoru by daly vyniknout její šíji a opticky by prodloužily její postavu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy