Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Módní ikona britské královské rodiny: Kolik Kate Middleton utratí za oblečení

Kate Middleton: Kolik vévodkyně utratí za oblečení
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 4 fotografie
móda

Její královská Výsost vévodkyně z Cambridge Kate Middleton (40) je v Británii velmi oblíbená. Není divu, že se půvabné manželce prince Williama (39) přezdívá nová Diana. A to nejen kvůli jejímu dobrému srdci, ale i vytříbenému vkusu. Britští novináři proto zapátrali, kolik krásná brunetka utratí ročně za oblečení.


Vévodkyně Kate je známá svou láskou k módě. Novináři z webu Daily Mail popátrali, kolik manželka prince Williama utrácí za svůj vzhled.

Luxus v Paříži

Nejdražším rokem byl rok 2017. Tehdy Kate vynesla oblečení za 119 tisíc liber (3 462 340 korun). Nejluxusnější outfit předvedla vévodkyně v Paříži - kostýmek a kabelka, obojí značky Chanel, stály dohromady téměř 13 tisíc liber (378 238 korun).

Hned v závěsu byl pak tmavě růžový komplet od Alexandera McQueena doplněný o klobouk z dílny Jane Taylor. Celkem měla na svatbě své sestry Pippy Middleton outfit za 11 500 liber (334 595 korun), když započítáme i náušnice od Kiki McDonough.

Recyklace starých šatů

Naopak nejméně britskou pokladnu při výdajích na její oblečení stál rok 2021. Loni stačilo Kate pouhých 47 595 liber (1 384 790 korun). Co je nejzajímavější, je to téměř polovina výdajů, které měla vévodkyně v roce 2020, uvádí server then24.com.

Manželka prince Williama často vycházela ve starých šatech a mnohdy sáhla i po dostupnějších značkách jako Zara, H&M či Marks&Spencer. Poslední jmenovanou využívá často, ať už pro sportovnější akce nebo neformální setkání.

Nejdražším kouskem jejího loňského šatníku byly šaty od Jenny Packham za čtyři tisíce liber (116 381 korun). Vévodkyně se v nich v září zúčastnila premiéry No Time to Die.

Maminka tří dětí

Kate a William spolu chodili už jako studenti ve škole, v roce 2007 však ve švýcarském Zermattu oznámili rozchod. Už ve stejném roce se ale objevily zprávy, že spolu pár opět chodí, definitivně to potvrdili ale až zásnubami v roce 2010 v Keni. Svatba se konala 29. dubna 2011 se ve Westminsterském opatství. Od té doby používá Kate titul Její královská Výsost vévodkyně z Cambridge.

Dne 22. července 2013 se manželům narodil syn George Alexander Louis z Cambridge a 2. května 2015 dcera Charlotte Elizabeth Diana z Cambridge. Třetí dítě přišlo na svět 23. dubna 2018 a je to další syn. Dostal jméno Louis Arthur Charles z Cambridge.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy