Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Módní halucinace z cen Anděl: Vagabund Pavlásek, muchomůrka Kohoutová a ulítlá Dařbujánová

Módní halucinace z Andělů.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 11 fotografií
Módní halucinace

Ačkoliv je předávání cen Anděl prestižní událostí, ne každý se podle toho oblékne. Dress code na letošní ročník byl Creative Black Tie, což sice znamenalo, že pozvané hvězdy mohou experimentovat, stále ale musí držet určité prvky elegance. Bohužel, ne všem se to podařilo, o čemž se můžete přesvědčit v galerii.

Hudební ceny Anděl se rozdávaly na pražském Výstavišti Holešovice a opět bylo na co se dívat. Zatímco některé hvězdy vynesly krásné a ukázkové oděvy, jiné celebrity si s tím, co si vzít na sebe, příliš hlavu nelámaly.

Zřejmě největší tragédii vynesl herec Lukáš Pavlásek (44). Na sebe si sice vzal smokingové sako, ovšem k němu nahodil zmuchlané a špinavé triko Rolling Stones, tmavé džíny a bílé tenisky. V pozvánce sice znělo kreativní Black Tie, na tomto outfitu ovšem nebylo kreativního vůbec nic. Ba naopak, s tímto oděvem měl radši zůstat doma.

Ulítlá Dařbujánová

Zpěvačka Žofie Dařbujánová (28) se se svým outfitem rozhodně nedržela zpátky. Na sobě měla balonové šaty, které byly trendy tak před deseti lety, a ty doplnila o roztrhané růžové punčochy a růžové boty na platformě. Kromě toho měla růžové líčení a vlasy vyčesané nahoru a celý její look působil velmi ulítle. Rozhodně na sebe však dokázala upozornit a nebála se experimentovat, za což má palec nahoru.

Žádnou parádu nepředvedla ani herečka Berenika Kohoutová (32). Ta oblékla dlouhé šaty v jedovaté barvě se záclonkou, které z dálky působily spíše levným a rychle ušitým dojmem, herečka kvůli nim vypadala mnohem starší a připomínala muchomůrku zelenou. Zpěvačka zkrátka mohla zvolit něco více slavnostnějšího a z luxusnějších materiálů. Ani výběr bot nebyl žádná sláva - otevřené sandálky s hranatou špičkou se na událost, jakou jsou ceny Anděl, vůbec nehodí.

Na další módní úlety, ale i na povedené looky se podívejte v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy