Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Módní halucinace celebrit: Na ponožkách v sandálech neujíždějí jen Češi, ale i hollywoodské hvězdy

Ponožky v sandálech: Trend, který si oblíbily i světové celebrity
Zdroj: profimedia.cz/koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Bizár

Ponožky v sandálech a pantoflích už dávno nejsou módní tabu. Neujíždějí na nich navíc jen Češi, ale také zahraniční celebrity. Ty jsou schopné vysoké ponožky dát k jakékoli obuvi, ať už se jedná o lodičky nebo polobotky. V galerii se podívejte, jak je nosí přední světové modelky v čele s Kendall Jenner nebo sestrami Gigi a Bellou Hadid.

Ponožky v sandálech jsou v očích veřejnosti považované za pořádné módní faux pas. Experti na tento jev jsou Češi, kteří ponožky rádi nosí do otevřené obuvi.

Jak se ale ukazuje, rozhodně nejsou jediní. A vypadá to, že obliba nošení vysokých ponožek k nízkým botám nebo pantoflím a sandálům stále stoupá. A to i mezi světovými celebritami. Ostatně to dokazuje třeba modelka Bella Hadid (26), která patří k nejaktuálnějším propagátorkám tohoto trendu. Jednou si na sebe vzala šaty a dlouhé bílé ponožky s otevřenými černými sandálky na podpatku, jak napsal zahraniční Vogue.

Devadesátkový trend je zpět

Častým módním trendem posledních sezon jsou mokasíny spárované s dlouhými ponožkami a často doladěné o minisukni, což dává dojem školačky z devadesátek. Tento styl si oblíbila hlavně manželka Justina Biebera Hailey Bieber (26), modelka Kendall Jenner nebo již zmiňovaná Bella Hadid, jak píše Footwear News.

Kromě pantoflí a mokasín se ale ponožky stále častěji nosí i k lodičkám na podpatku. Takovou kombinaci by sice také čekal jen málokdo, ale na módních přehlídkách, sociálních sítích i na ulicích je tento trend k vidění často. Zpěvačka Halsey (28) například nedávno vynesla volnou halenku s vázačkou, volné kraťasy pod kolena a k nim si obula černé lodičky a dala dlouhé bílé ponožky. Na první pohled velmi "ulítlá" kombinace, která ovšem v případě některých hvězd opravdu funguje.

V galerii se podívejte na další osobnosti, které rády experimentují s módou, nebo to mají zkrátka na háku.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy