Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Moderátorka Tvarůžková se stala maminkou! Promluvila o porodu i malé princezně

Zuzana Tvarůžková
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
mateřství

Sympatická moderátorka České televize Zuzana Tvarůžková se stala maminkou. S radostnou novinkou se svěřila pro Expres až nyní, několik týdnů po radostné zprávě. Sdělila své první pocity a rozpovídala se o porodu. Zuzana září štěstím. Kdy se vrátí zpět na televizní obrazovky a jaké dostala holčička jméno?

Oblíbenou moderátorku České televize mohli diváci vidět na televizních obrazovkách naposledy v březnu. Tehdy došlo v živém vysílání na ČT 24 k netradiční události. Přímo během natáčení dostala na svůj odchod na mateřskou od svého kolegy Michala Kubala kytici a samozřejmě přání, jak jsme psali.

Samotné oznámení o těhotenství Zuzana Tvarůžková dlouhou dobu oddalovala a první fotku s bříškem přidala na svůj Instagram až v 8. měsíci těhotenství.

Zuzana Tvarůžková je maminkou!

Jinak tomu nebylo ani v případě samotného porodu. Zuzana je již několik týdnů pyšnou maminkou, ale o radostnou novinku se podělila až nyní, svěřila se webu Expres: "Je to holčička, narodila se koncem června. Obě jsme v pořádku. Měla jsem velké štěstí na personál nemocnice i na osud, protože jsem neměla nijak extrémně komplikovaný porod. Je krásná, zdravá a doufám, že bude i šťastná. Zatím nezlobí, je zlatá,“ dojímá se. Na televizních obrazovkách ji diváci ještě nějakou dobu neuvidí, nyní se chce věnovat péči o holčičku, což momentálně považuje za svoji práci.

"Neměla jsem chuť se tím někde chlubit. Měla jsem úplně jiné starosti. Vzhledem k tomu, co dělám, mi ale bylo jasné, že se to všichni brzy dozví. Jméno zatím zveřejňovat nebudu, protože to není nutné. Zvažovala jsem, že si na Instagram přidám fotku, ale nechci, aby mé první miminko byla veřejná osoba,” prozradila. Jméno si s partnerem Samuelem nechávají pro sebe, malou princeznu zatím chtějí chránit před veřejností.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy