Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Moderátorka Eva Perkausová je v 5. měsíci! Jak se jí podařilo těhotenství utajit?

+ Dalších 6 fotografií

Od moderátorky Evy Perkausové (28) by se mohli mnozí lidé učit. Božské Evě se podařilo dlouhou dobu utajit nádhernou svatbu, která proběhla na Mauriciu, a nyní i těhotenství! Se svým manželem, Ivanem Heckem, čeká miminko a je už v 5. měsíci, jak sama prozradila v pořadu Showtime na TV Prima. Jak se jí povedlo radostnou novinku tak dlouho skrývat?

Oblíbená moderátorka Eva Perkausová (28), kterou lidé znají především z Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS, si své soukromí hýčká a daří se jí to bravurně.

Nejdříve dokázala dlouhou dobu utajit nádhernou svatbu s podnikatelem Ivanem Heckem. Dvojice si své ANO řekla v ráji na zemi, na Mauriciu. “Jsem moc ráda, že se naše novomanželské tajemství podařilo udržet pod pokličkou až do úplného finále. O našich plánech věděli jen ti nejbližší a naše rodina,” vyjádřila se tehdy k tajné svatbě Eva pro redakci eXtra.cz.

Eva Perkausová: těhotenství

A nyní přišla překvapující radostná novinka. Novomanželé čekají miminko!

„Teď začínám pátý měsíc, takže jsem ráda, že se to podařilo nějakou dobu utajit. A jsem spokojená, že jsem to mohla nechat pod pokličkou a s partnerem si to zatím užívat ve dvou,“ prozradila Eva v pořadu Showtime. Těhotenství se jí podařilo utajit až do 5. měsíce.

„Bříško trochu mám. Dopnout šaty mi už dělalo občas problém. A to nejen přes hrudník, ale i přes bříško. Takže už jsem to musela oznámit, protože to už nešlo dál tajit,“ sdělila. Ještě nedávno přidávala na svůj Instagram snímky v plavkách a nikdo nic neprokoukl.

„Zatím nemám žádné špatné stavy, jiné chutě nebo nálady a nevolnosti. Absolutně nic,“ Eva si těhotenství může jen užívat. „Zatím mám všechno spojené s příjemnými pocity a užívám si to. Nemám aktuálně nic, co bych mohla vytknout. A až se posuneme do dalšího stadia a budu vědět pohlaví, tak začneme řešit i to, co bude. Povinnou výbavičku a tak dál,libuje si.

„Je to další velký pokrok ve vztahu. Rozhodně si troufám říct, že to je intenzivnější. Uvidíme, jaké to bude potom, až budeme opravdu tři a bude to čím dál tím hezčí.“ Dvojice spolu tvoří pár přes 5 let a brzy se z nich stane rodina.

Gratulujeme!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy