Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Moderátoři Andělů dostali velkou bídu: Byli trapní a lezli na nervy, cupují je diváci

Moderátorem večera je Honza Dědek.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák, Tomáš Martínek
+ Dalších 142 fotografií
hudební ceny

Letošní předávání hudebních cen Anděl zanechalo u diváků rozpačité reakce. Mohl za to především výkon moderátorského dua Honza Dědek a Ivana Kulhánková, kteří často balancovali na hraně trapnosti. "Dědek je trapný i ve svém pořadu, neumí pokládat otázky, ani pořádně neví, na co se má ptát, a leze mi na nervy," napsal na sociálních sítích Ivan.

Galavečer předávání hudebních cen Anděl letos moderovalo duo Honza Dědek a Ivana Kulhánková. Nutno říci, že se svým výkonem příliš nezabodovali. Mnoho z jejich vtipů či náznaků se nesetkalo s pochopením publika.

"To jsme měli říct společně, protože tato kategorie je postavena na rovnocenné spolupráci, něco mezi náma, chápeš jako," reagoval například v jedné části večera na oko uražený Dědek. "Dobrý, a ty máš pocit, že jedeme nějakou rovnocennou spolupráci? Mně spíš přijde... Tomu se říká featuring, feat, jako že jseš..." odpověděla mu Kulhánková. "Prosím?" jako by nechápal Dědek. "No jako že řekneš sem tam nějaký doplněk," pokračovala moderátorka. "Hned se cítím líp," zakončil bývalý hudební novinář. Sálem v tu chvíli zavládlo mučivé ticho.

Dědek je trapný, co dělá s rukama, ptají se diváci

Diváci na Facebooku moderátory rozcupovali. "Příšerné, hlavně ta ženská," píše Šárka. "Dědek je trapný i ve svém pořadu, neumí pokládat otázky, ani pořádně neví, na co se má ptát, a leze mi na nervy. Co pořád dělá s těma svýma rukama?" táže se Ivan. "Dívala jsem se chvilku. Bylo mi za ně trapně, tak jsem raději přepla," přidává se Milena.

Ne všichni však byli k letošní moderátorské dvojici tak kritičtí: "Žádný učený z nebe nespadl a ani ta největší moderátorská hvězda nebyla hvězdou hned. Buďme k sobě shovívaví a nepřikládejme tam, kde teď není do smíchu. Hezké a poklidné Velikonoce," napsala Kristýna.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Ceny Anděl 2024

Třiatřicátý ročník udílení hudebních cen Anděl za rok 2023. Slavnostním večerem bude provázet dvojice moderátorů, Ivana "Fancy" Kulhánková a Honza Dědek.

Termín a místo konání: sobota 30. března 2024 v pražském O2 universu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy