Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Moderátor Martin Čermák se stal otcem. Holčička dostala netradiční jméno

+ Dalších 7 fotografií

Krásné chvíle prožívá moderátor TV Nova Martin Čermák. V neděli se totiž stal dvojnásobným otcem. "Manželka byla moc statečná, zvládla to skvěle a odpoledne tak přišla na svět naše krásná Medinka!" zaradoval se pro TN.cz moderátor. Ten to vzal v posledních měsících opravdu hopem. V říjnu požádal svou krásnou přítelkyni Simonu o ruku a v listopadu pak čerství snoubenci oznámili radostnou zprávu v podobě očekávání miminka. O 4. adventní neděli pak proběhla tajná svatba.

Moderátor TV Nova Martin Čermák má velký důvod slavit. V neděli se mu totiž narodila holčička. "Manželka byla moc statečná, zvládla to skvěle a odpoledne tak přišla na svět naše krásná Medinka!" řekl TN.cz moderátor. "Máme obrovskou radost. A hlavní je, že jsou obě v pořádku," dodal.

Čermák to vzal s partnerkou hopem

Čermák tak má už druhé dítě. Jedno má totiž už se svoji bývalou partnerkou. Čermák v rodinném životě v poslední době opravdu nezahálel. V říjnu požádal svou krásnou přítelkyni Simonu o ruku a v listopadu pak čerství snoubenci oznámili radostnou zprávu v podobě očekávání miminka. O 4. adventní neděli pak proběhla tajná svatba.

"Měli jsme malou svatbu pro naše nejbližší. Úzká rodina a pár přátel. Užili jsme si krásný víkend. Místo se jmenuje Šťastná Samota, měli jsme prostory vánočně vyzdobené a obřad v zimní zahradě. Vyšlo to skvěle, napadl sníh a svítilo sluníčko, byla to úplná pohádka. Naprosto úžasné čtyřchodové menu k obědu nám uvařil kamarád Roman Staša," prozradil Čermák naší redakci. Mezi svědky se pak objevili nejlepší přátelé.

Strašně mě baví její přístup k životu, k její rodině, ke mně, k práci. Líbí se mi, jak je svědomitá, jak si v životě umí rozvrhnout věci tak, aby všechno stíhala. Vůbec nechápu, jak je schopná to zvládat, ale zvládá. A asi mě fascinuje i to, jak i ze mě a z mých vlastností dokáže dostat to nejlepší,“ rozplýval se minulý rok Čermák pro eXtra.cz ohledně své dnes už manželky.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy