Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Moderátor Evropy 2 Petr Říbal promluvil o problémech se založením rodiny. S krásnou partnerkou přemýšlí nad adopcí

Moderátor Petr Říbal spolu se svou manželkou Michaelou.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 5 fotografií
rozhovor

Moderátor Evropy 2 Petr Říbal a jeho krásná žena Michaela Říbalová, za svobodna Hávová, se nějaký čas pokoušejí o miminko. Založení rodiny se však manželům zatím nedaří podle plánu. O choulostivé téma se před pár dny podělili i se svými fanoušky. "Jsme zatím na úplném začátku. Byli jsme na vyšetření, já jsem v pohodě, Míša je v pohodě. Musíme vychytat to, aby to společně zafungovalo," rozpovídal se Petr v rozhovoru pro eXtra.cz. Neříkají ne ani případné adopci. 

Moderátor Evropy 2 Petr Říbal a jeho krásná manželka finalistka miss Michaela Hávová, dnes Říbalová, si řekli své ano před oltářem v srpnu 2021. Po nádherné svatbě měl přijít další radostný okamžik, založení rodiny. Jenže jak se Michaela nedávno svěřila svým fanouškům na sociálních sítích, o miminko se pokoušejí zatím marně. Na svém Instagramu otevřela citlivé téma týkající se plodnosti a otěhotnění.

"My jsme vlastně na úplném začátku. Byli jsme na vyšetření, já jsem v pohodě, Míša je v pohodě. Teď jenom musíme vychytat to, aby to společně zafungovalo a to dítě jsme měli," rozpovídal se o choulostivém tématu moderátor v rozhovoru pro eXtra.cz. V případě, že by se i nadále nedařilo, s Míšou neříkají ne ani případné adopci. "Mám dokonce i kamaráda, který také adoptoval, takže kdyby to pořád nešlo, tak jistě i tohle je varianta," dodal.

Říbal: Hlavně aby bylo miminko zdravé

Někdy si páry vysní ideální pohlaví miminka. Zatímco ženy si často přejí více holčičku, muži někdy chlapečka. Petr ale zaujímá neutrální postoj a nepřeje si nic jiného, než aby bylo miminko zdravé. "Hlavně ať je zdravé. Jestli to bude holka nebo kluk? V pohodě! Všechno je v pohodě," říká jednoznačně.

A jaký si myslí, že bude otec? Raději si předem neříká, čeho by se chtěl v pozici táty vyvarovat. "Trochu se bojím toho, že čím víc si budu říkat, že takovýhle nebudu, tak se mi přesně to stane, a to bych si pak nafackoval. Nevím, jenom bych chtěl, abych měl na to dítě čas. Nyní pracuji fakt hodně. Až to přijde, věřím, že už si budu nějak víc vybírat a ten čas budu chtít trávit víc s rodinou. Teď to sypu, co to jde," říká. Rozhovor nám poskytl na představení vánoční kolekce Marks & Spencer, kam dorazil právě po boku krásné Míši, jak se můžete podívat i v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy