Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Modelka Mališová prozradila recept na šťastnou lásku: Hledání kompromisů i promíjení chyb

+ Dalších 7 fotografií

Modelka Karolína Mališová je již 11 let šťastně zamilovaná. S partnerem Jakubem sdílí jednu domácnost, jejich vztah přežil i soutěž krásy, ale do svatby nebo zakládání rodiny se hrdličky nehrnou. "Vnímáme to s přítelem úplně stejně, a až to přijde, budeme oba dva šťastní," objasnila nádherná blondýnka v rozhovoru pro eXtra.cz a prozradila tajný recept na šťastnou lásku. 

Česká Miss Earth 2015, okouzlující Karolína Mališová, žije svůj pohádkový život už dlouhých 11 let po boku svého přítele Jakuba. Se svou drahou polovičkou se však ve společnosti příliš neobjevuje. I proto se šířily spekulace, zda stále tvoří pár. Žádné trable v ráji ale nečekejte!

Modelka se svého partnera ani po tolika letech vztahu nemůže nabažit. "Nedávno jsem nad tím zrovna přemýšlela. I po tolika letech jsem pořád ve fázi, že jsem za celou dobu nepotkala nikoho jiného, kdo by mě byť jen okem okouzlil. Mám ho stále v hlavě, ani nevím, jak se to děje, ale asi jsme si souzení," říká s potutelným úsměvem v rozhovoru pro eXtra.cz, který nám poskytla při příležitosti představení nové kolaborace Rabanne H&M.


Recept na šťastnou a neumírající lásku

A jaký má recept na šťastnou a dlouhotrvající lásku? "Je to těžké, já si myslím, že to je dost věc kompromisu. Je pravda, že když je to vaše první láska, v tom vztahu prominete všechny chyby, které ten člověk dělá. Já si asi neumím představit, že kdybych začínala nový vztah, že bych byla takhle tolerantní ve všem. Jsem s ním z čisté lásky, nic jiného tam není. Musí být mezi vámi to, že se vzájemně tolerujete a hlavně milujete," rozpovídala se.

Ačkoli jsou spolu již pěknou řádku let, do dalších vztahových kroků, jako je svatba nebo zakládání rodiny, se dvojice nehrne. "Vždy říkám, že jsem strašně spokojená tak, jak to je. Jsme oba mladí. Neříkám, že kdyby přišlo dítě, tak se zblázním. Samozřejmě vím, že bych to určitě zvládla a byla bych šťastná, ale myslím si, že ještě není úplně ten správný čas. Cítíme to s přítelem úplně stejně a myslím si, že až to přijde, tak budeme šťastní," vysvětluje.

Jedenácté výročí oslavily hrdličky teprve před pár týdny. V rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu, se Karolína rozpovídala i o tom, jak se udržuje fit, ale i o blížících se Vánocích. Hrne se mladá kráska do pečení cukroví a potrpí si na vánoční tradice?


Související články

Další články

Nejnovější kauzy