Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Modelka Kalousová vyděsila obří modřinou na hýždích: Tohle je zabijačka. Slušná demence, píší fanoušci

Andrea Kalousová vyděsila fanoušky modřinou.
Zdroj: Se souhlasem Andrey Kalousové
+ Další 4 fotografie
Velikonoce

Odtajnila snímek, jímž své sledující dost vyděsila. Andrea Kalousová na Velikonoční pondělí zveřejnila na svém instagramovém účtu fotografii s obří modřinou přes celé hýždě, kterou lidé přisuzovali pomlázce drsných koledníků. Tohle už není tradice, ale zabijačka,” objevilo se v komentářích u profilu modelky. 

Modelka Andrea Kalousová na Velikonoční pondělí řádně vyděsila své sledující. Na svůj Instagram přidala fotku s modřinou přes hýždě s popiskem: “Tak jo teda. Šťastný a veselý Velikonoce všem! Jen teda, pánové, buďte na ty holky hodný, ať nedopadnou jako já.”

Příspěvek Kalousové rozohnil fanoušky

Příspěvek její sledující ale pořádně rozzuřil! “Sorry, ale pokud to není fór, je to slušná demence a ty kluci by zasloužili dost pěkně přes držku,” komentoval fotograf Tomáš Třeštík. “Ty kráso, tak to se nedivím, že to ženy nemají rády. Pořádně, ale s rozumem, tohle už je fakt přehrot,” komentoval další ze sledujících. Lidé ihned začali odsuzovat drsné koledníky.

Zatímco v řadě sledujících vyvolal snímek dosti negativní emoce, ti, co sledují Andreu delší dobu, pochopili, že se jednalo o pouhý fór. “Neboj, my víme, že to není z Velikonoc!” či “Haha, kdo tě sleduje dýl, ví, že to není ze šupačky,” smál se druhý tábor sledujících.

Stejnou fotku totiž Andrea přidala na sociální sítě už v minulosti. Modřina vznikla během pádů na one wheelu, na kterém začala jezdit v době vztahu s Kamilem Bartoškem alias Kazmou.
Od té doby se čas od času pochlubí zraněním, které se jí při jízdě na jednokolce stalo. Ze svých sledujících si tedy Andrea vystřelila a zdá se, že fotka účel splnila dokonale.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy