Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Modelka Hana Vágnerová se vdala. Své ano řekla motocyklistovi Abrahamovi v princeznovských šatech

Hana Vágnerová a Karel Abraham se těší na dvojčátka.
Zdroj: profimedia
+ Další 4 fotografie
svatba

Českou modelku Hanu Vágnerovou už si nikdo nebude plést s herečkou a hvězdou seriálu Expozitura Hanou Vagnerovou. Modelka se totiž v sobotu vdala za motocyklového závodníka Karla Abrahama a bude mít nové příjmení. S dlouholetým partnerem má téměř dvouletá dvojčata Julii a Karla. Informoval o tom web Super.cz.

Pohádková svatba se uskutečnila na Pražském hradě, jak prozradila novopečená paní Hana Abrahamová. „V okolí Brna jsme nic nenašli, proto Pražský hrad,“ řekla webu Super.cz. Na svatební hostinu si modelka vybrala bílé šaty s dlouhými rukávy od renomovaného návrháře Michaela Knota. Modelka v nich vypadala jako princezna. Dlouhá vlečka jen pozdvihla celý model.

Abrahamová skončila v roce 2018 na pátém místě v soutěži Miss Czech Republic. Poté obsadila 6. místo na světové soutěži Miss Supranational 2019, kde se probojovala do TOP 10 a nakonec získala titul Miss Supranational Europe 2019, což ji pasovalo do pozice 6. nejkrásnější dívky světa.

Maminkou je od ledna minulého roku

Přiznám se, že takhle to mám radši, i když si ženy často nechávají svoje příjmení kvůli byznysu. Navíc už se konečně nebudu nikomu plést s herečkou Hanou Vagnerovou,“ dodala modelka, která snímek ze svatby sdílela i na svém Instagramu.


29letá rodačka z Brna vystudovala střední školu cestovního ruchu a hotelnictví. Maminkou dvojčat se stala v lednu 2022.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy