Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Móda z luxusního Plesu jako Brno: Partyšová ve zlatě, bonbonek Švantnerová a nevkusná Slováková

Ples jako Brno: Gabriela Partyšová ve zlatě a nevkusná Nela Slováková
Zdroj: herminapress, koláž eXtra.cz
+ Dalších 30 fotografií
móda z plesu

Ples jako Brno je zpět! Po covidové pauze si celebrity měly opět možnost vybrat ty nejkrásnější outfity a předvést je na nejluxusnější akci v moravské metropoli. Kdo se večera, který se kryl s volbou prezidenta, účastnil? 

Galerie Vaňkovka po dvouleté pauze opět praskala ve švech. Na akci Ples jako Brno se sjela celá plejáda celebrit, aby se předvedla v přepychových róbách. Z fotek, které nafotila agentura herminapress, je vidět, že si událost nenechali ujít například operní pěvkyně Andrea Kalivodová, herec Miroslav Šimůnek či modelka Nikol Švantnerová.

Osamocená Boudová

Nela Boudová přijela na akci bez partnera Jana Tuny, který si užíval ve volebním štábu Petra Pavla, jak zachytili naši redaktoři, kteří byli na místě. "Ten slaví v Praze, on netančí. Máme trochu krizi, ale věřím, že se to zlepší," řekla Blesku herečka. Garde jí tak dělal Miroslav Šimůnek, který vyvedl svou partnerku. Nela na sobě měla modré šaty s dlouhým rukávem, které doplnila o zlaté psaníčko a boty stejné barvy.

Nepřehlédnutelná byla modelka Nikol Švantnerová, která čeká svého prvního potomka. Ta vynesla růžové šaty na tělo s roláčkem a psaníčko taktéž v růžové. "Uvidíme, zda vydržím, nebo budu Popelka do půlnoci na hotelu," vtipkovala nastávající maminka v rozhovoru pro Blesk.

Krasavice Kuchařová a Partyšová s přítelem

Moderátorka Gábina Partyšová se od hlavy až k patě oblékla do zlata, chvilkami až splývala s pozadím. Jako antická bohyně se pak objevila Miss Taťána Kuchařová. Bílé splývavé šaty s rafinovaných rozparkem až do půli stehen jí opravdu slušely. Naopak ostudou večera byla hvězda reality show Hotel Paradise Nela Slováková, která si akci spletla se šantánem. Peříčkové šaty a la dobrý den, prsa ven, si mohla pro tentokrát odpustit.

Na všechny modely se můžete podívat v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy