Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozesmátá Eva Pavlová v džísce, prezident odhodil oblek v dál: Módní policie z dětského dne

Eva Pavlová a Petr Pavel na dětském dni.
Zdroj: Twitter P. Pavla, publikováno se souhlasem, koláž eXtra.cz
+ Dalších 18 fotografií
Móda

Prezidentský pár se o víkendu zúčastnil dětského dne na Pražském hradě. Jak Eva Pavlová (58), tak i Petr Pavel (61) si akci moc užili, což bylo patrné i z jejich sociálních sítí. Oba na událost zvolili ležérní a jednoduché outfity, které se přesně na takový typ akce hodí. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Prezident Petr Pavel společně se ženou Evou Pavlovou strávili nedělní den ve společnosti dětí. Na Pražském hradě se totiž uskutečnil dětský den, kam dorazilo množství dětí se svými rodiči. Nechyběl samozřejmě ani bohatý program.

Na místě byla i redakce eXtra.cz, která zmapovala nejen situaci, ale i to, co měl pár na sobě. Eva Pavlová měla džínovou bundičku, dlouhé šaty s barevným cikcak potiskem, k tomu ladící kabelku přes rameno a pohodlné bílé tenisky. První dáma na událost tohoto typu zvolila vhodný a hlavně pohodlný oděv, což bylo to nejdůležitější.

Ležérní Petr Pavel

Také Petr Pavel místo klasického obleku a košile oblékl o něco ležérnější outfit, než je veřejnost zvyklá. Zvolil světle zelenou bavlněnou košili s krátkým rukávem, tmavě modré džíny a hnědé boty, což bylo do parného dne ideální.

I z příspěvků a fotografií na sociálních sítích bylo patrné, že si to přítomní užili. Včera proběhl na Pražském hradě dětský den v duchu putování kočky Micky po jeho okolí. Uspořádal jej můj neplacený tým ve spolupráci se Správou Pražského hradu a více než dvěma sty dobrovolníky z různých volnočasových skupin, které sdružuje Česká rada dětí a mládeže. Jsem moc ráda, že nám pomohli také dobrovolníci, jenž nás podporovali již během kampaně a my jsme s nimi tak neztratili kontakt. Odměnou za velmi dobře odvedenou práci všech zúčastněných byly usměvavé a spokojené tváře přítomných dětí. Velké díky také těm, kteří věnovali dětem dárky a většině firem, které zlevnily pro tento den své produkty a celá akce tak mohla být pro všechny přístupnější. Děkuji všem za všudypřítomnou pozitivní energii,“ napsala na Instagram k sérii fotografií první dáma.

Jak to na akci vypadalo se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy