Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mlsný Leonardo DiCaprio se vrátil k tradici: Pořídil si novou pětadvacítku

Dvojice si vyrazila na rande.
Zdroj: Instagram Vittoria Ceretti/Profimedia/koláž.
+ Dalších 28 fotografií
rande

Není žádnou novinkou, že hollywoodský herec Leonardo DiCaprio má slabost pro mladší ženy, konkrétně ve věku pětadvaceti let. Tentokrát si užíval rande s italskou modelkou Vittoriou Ceretti, kterou vytáhl na zmrzlinu. O novém objevu miláčka žen informoval zahraniční web Daily Mail. 

Ačkoliv Leonardo DiCaprio v srpnu oslavil své 48. narozeniny, má slabost pro mladší ženy. To potvrdil i tentokrát, když si vyrazil na rande s pouze pětadvacetiletou italskou modelkou Vittorií Ceretti. Jejich romantické rande na zmrzlině neuniklo zahraničnímu portálu Daily Mail.

Dvojice si užívala slunného počasí na ledové kávě a zmrzlině v Santa Barbaře. Zajímavé je, že půvabná Vittoria se nápadně podobná bývalé přítelkyni oblíbeného herce, Camile Morrone.

Vittoria čas rozhodně neztrácí. Ještě v prosinci sdílela na TikToku videa se svým partnerem, kterého označovala za “lásku svého života”, zatímco v červnu na sociálních sítích potvrdila rozchod.

DiCaprio vystřídal mnoho žen

DiCaprio vystřídal za svůj život mnoho žen, z nichž některé se staly jeho oficiálními přítelkyněmi, jiné jen zábavou na pár nocí. Jeho nejznámější dlouhodobé románky byly například s modelkou Camilou Morrone (25), Victoria’s Secret modelkou Erin Heatherton (33) nebo se supermodelkami Bar Rafaeli (37) a Gisele Bündchen (42).

Letos v létě vzbudil Leo opět pozdvižení, když byl v Saint-Tropez spatřen s půvabnou ukrajinskou modelkou Marií Beregovou (22). Nic vážného z jejich románku ale nevzešlo. O pár měsíců později se zase spekulovalo, že má randit se supermodelkou Gigi Hadid (27), protože je několikrát spatřili fotografové paparazzi na večeři nebo při různých jiných společenských akcích. Avšak nic vážného z toho nakonec nebylo. Naposledy se spekulovalo zase o tom, zda nerandí s třiadvacetiletou Victorií Lamas, dcerou herce Lorenza Lamase.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy